Volkswagen Nyttekjøretøy

Nå kommer de første elektriske folkevognbussene til Norge

Del
Volkswagens ID. Buzz er en av årets virkelig store bilsnakkiser. Nå dukker de første bilene opp på norske veier, og interesserte kan låne en testbil av den lokale Volkswagen-forhandleren.
Ikoniske ID. Buzz
Ikoniske ID. Buzz

Personbilen ID. Buzz Pro og varebilen ID. Buzz Cargo er de to store nylanseringene fra Volkswagen i år. Flere tusen nordmenn slo til da Volkswagen Nyttekjøretøy åpnet for bestilling av de elektriske bilene tidligere i år.

I dag starter utleveringene av de to nye ID.-modellene.

- Interessen rundt ID. Buzz og ID. Buzz Cargo har vært stor, noe vi også forventet. Dette er jo den ikoniske folkevognbussen i ny og elektrisk drakt, og mange nordmenn har et nært og kjært forhold til den. Det blir deilig å se ID. Buzz rulle rundt på veiene, sier Håkon Wirak som er merkesjef for Volkswagen Nyttekjøretøy. 

Med lanseringen av ID. Buzz og ID. Buzz Cargo får de populære modellene ID. 3, ID. 4 og ID. 5 to nye søstermodeller. 

Man kan egentlig si at ID. Buzz ikke egentlig er en helt ny bil. Den er en videreutvikling av den nostalgiske folkevognbussen fra Volkswagen, som har briljert på markedet siden 50-tallet og som har gledet nordmenn i flere generasjoner. 

Nå kommer den som en miljøvennlig elbil. Men det er ikke bare den elektriske motoren som gjør den miljøvennlig og utslippsfri. ID. Buzz kan du også få med seter som er produsert av resirkulerte produkter, blant annet resirkulert havplast. Volkswagen har droppet animalske produkter i modellen. Skinn og lær er erstattet med andre alternativer 

 

Skal ta varebilmarkedet med storm 

ID. Buzz Pro er en fullelektrisk personbil som kommer med fem seter,bakhjulstrekk og en rekkevidde på inntil 418 kilometer. Mens ID. Buzz Cargo er en varebil, også den med bakhjulstrekk, med en rekkevidde på inntil 423kilometer. Varebilen har et stort lasterom med plass til hele to Europaller.

- ID. Buzz Cargo blir vårt virkelige inntog i det grønne skiftet på varebilmarkedet. Dette er en fullkommen elektrisk varebil som passer godt for håndverkere, forteller Wirak. 

Norge er et prioritert ID.Buzz-marked for tyske Volkswagen, og er derfor et av de første landene iverden som har åpnet salget av ID. Buzz.  

Det er også relativt kort leveringstid på ID. Buzz. Kunder som bestiller en ID. Buzzkan få bilen levert til våren.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ikoniske ID. Buzz
Ikoniske ID. Buzz
Last ned bilde
ID. Buzz kommer også som varebil med enestående rekkevidde i sitt segment
ID. Buzz kommer også som varebil med enestående rekkevidde i sitt segment
Last ned bilde
Håkon Wirak
Håkon Wirak
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy
Volkswagen Nyttekjøretøy
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.vw.no

Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy er Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, og ble Norges mest kjøpte varebilmerke for 17. året på rad i 2021. Kvalitet, sikkerhet, skreddersøm og høyt utstyrsnivå kjennetegner modellene.

Følg pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen Nyttekjøretøy på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye