Peppes Pizza

Peppes Pizza har åpnet på Amfi i Elverum

Del
Endelig kan beboere i Elverum kose seg med god mat og drikke på Peppes Pizza.Torsdag 10.november åpnet Peppes Pizza dørene på Amfi i Elverum.

Gjennomført konsept 

Den nye restauranten blir en tradisjonell Peppes Pizza, men tilbyr også helstekte og halvstekte pizzaer som take-away.

 - Peppes Pizza har vært likt og delt siden 1970, så det var på tide at Elverum endelig får en «ekte» Peppes. Restauranten vi åpner idag er et godt eksempel på et gjennomført Peppes konsept med strøkent lokale, egen inngang og uteservering som har vært savnet i dette området. Dette blir et fantastisk tilskudd til nærområdet som jeg tror mange vil få glede av, forteller Daglig leder Albert Ponoschei.

Merker stor pågang 

Albert Ponoschei kan fortelle om stor pågang og mange reservasjoner allerede. I startfasen skal 14 medarbeidere stå klare for å yte god service og ivareta de mange besøkende som skal innom restauranten fremover.

 - Restauranten håper på mange gjester både fra Amfi sentret og gjester som kun skal nyte en god pizza fra lokalmiljøet, flere har allerede lagt inn reservasjoner. Vi har fått en helt egen inngang så vi er ikke lenger avhengig av å følge åpningstidene til senteret. Det betyr også at vi kan holde lenger åpnet på kveldene forteller Ponoschei.

25 års erfaring i Peppes Pizza

Albert Ponoschei har 25 års erfaring i Peppes Pizza, selv med lang fartstid i servicebransjen syntes han det alltid er like gøy å ønske gjester velkommen til en ny Peppes Pizza restaurant. Ponoschei har tidligere jobbet i Peppes Pizza på Hamar og tok over Elverum avdelingen i 2013.

 - Det er alltid like spennende å ønske gjester velkommen til en helt ny restaurant. Jeg er glad for å kunne tilby et samlingssted i Elverum som passer for alle, enten man er familie, idrettslag eller bare ønsker å dele et måltid med gode venner. Jeg er spesielt stolt av uteserveringen som vil supplere nærområdet veldig fint på sommerhalvåret, avslutter Ponoschei. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Daglig leder Albert Ponoschei.
Daglig leder Albert Ponoschei.
Last ned bilde

Om Peppes Pizza

Peppes Pizza
Peppes Pizza
Henrik Ibsens gate 60 A
0255 Oslo

https://www.peppes.no/

Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 1 800 ansatte og 90 enheter i Norge fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Første Peppes restauranten ble åpnet i 1970 på Solli plass i Oslo. Rundt halvparten av restaurantene er basert på franchisedrift. Peppes Pizza er eid av Dely AS som er Norges ledende serveringskjede med en årlig omsetning på rundt 1,3 milliarder kroner fordelt på 140 restauranter og kaféer.