Foreningen Ridderrennet

Klart for generalforsamling i Foreningen Ridderrennet

Del
Siv Jensen på Ridderrennet. Foto: Alexander Eriksson
Siv Jensen på Ridderrennet. Foto: Alexander Eriksson
  • Ridderuka 2023 arrangeres 19. - 26. mars på Beitostølen med det 58. Ridderrennet som høydepunkt.
  • Ridderrennet fikk ikke plass på statsbudsjettet og går inn i 2023 med en usikker finansiell situasjon. Dette skal diskuteres med medlemmene på generalforsamlingen den 21. november.
  • Tom Bratlie innstilles som styreleder i Foreningen Ridderrennet mens Siv Jensen og Mariann Marthinsen foreslås som nye styremedlemmer.

(Ullevål, Oslo) – Ridderrennet har eksistert siden 1964. Det som startet med et skirenn for blinde har utviklet seg til å bli Ridderuka – verdens største årlige vintersportsuke for personer med fysisk funksjonsnedsettelse. I tillegg arrangerer foreningen Barnas Ridderuke, Riddercamp og BikeRiddercamp. Foreningen Ridderrennet bygger på grunnlegger Erling Stordals filosofi og verdier. Visjonen er «Å gjøre det mulige mulig», gjennom å bygge virksomheten på likeverd, respekt og frivillighet.

Nåværende styreleder Håkon Gisholt har sittet i styret for Foreningen Ridderrennet siden 2014 og ble styreleder i 2018. Gisholt har meddelt valgkomitéen at han ikke tar gjenvalg. Elisabeth Longva Berger har også gitt beskjed om at hun ikke tar gjenvalg.

Valgkomiteen har innstilt Siv Jensen og Mariann Marthinsen som nye styremedlemmer og foreslår videre at nåværende nestleder Tom Bratlie overtar som styreleder etter Håkon Gisholt.

– Valgkomiteen har kommet med en svært spennende innstilling til nytt styre som sikrer både fornying og kontinuitet. Jeg har samarbeidet godt med Tom Bratlie som nestleder siden 2020 og er glad for at han har takket ja til å ta over som styreleder sier avtroppende leder Håkon Gisholt.

– Jeg synes også det er veldig oppløftende at to store kapasiteter som Siv Jensen og Mariann Marthinsen har takket ja til å bli styremedlemmer i Foreningen Ridderrennet. Jensen med hennes enormt omfattende erfaring fra politikk og samfunnsliv og Mariann Marthinsen som en av våre mest erfarne parautøvere, forteller Gisholt.

Det nye styret velges på generalforsamlingen som holdes den 21. november 2022.

www.ridderrennet.no

Kontakter

Bilder

Siv Jensen på Ridderrennet. Foto: Alexander Eriksson
Siv Jensen på Ridderrennet. Foto: Alexander Eriksson
Last ned bilde
Tom Bratlie
Tom Bratlie
Last ned bilde
Mariann Marthinsen på Ridderrennet
Mariann Marthinsen på Ridderrennet
Last ned bilde
Mariann Marthinsen på Ridderrennet
Mariann Marthinsen på Ridderrennet
Last ned bilde

Om Foreningen Ridderrennet

Foreningen Ridderrennet
Foreningen Ridderrennet
Idrettens Hus, Sognsveien 73
0840 Oslo

21 02 90 37http://www.ridderrennet.no/

Vi stimulerer til en aktiv hverdag for personer med funksjonsnedsettelse.
Med litt tilrettelingg får vi alle til litt mer. På våre arrangementer sørger vi for akkurat det, og for at våre deltakere kan prøve og gjennomføre aktiviteter i trygge omgivelser med de beste instruktørene.


«Jeg elsker Ridderuka fordi Ridderuka bidrar til at mennesker klarer å mestre livet sitt, og det er det som er god helse.»

- Bent Høie, Helse- og omsorgsminister

Følg pressemeldinger fra Foreningen Ridderrennet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Foreningen Ridderrennet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Foreningen Ridderrennet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye