Den Norske Opera & Ballett

OBOS forlenger samarbeidet med Operaen: Innfører ny rabatt til unge kulturinteresserte

Del
OBOS og Den Norske Opera & ballett inngår ny treårig sponsoravtale. En del av avtalen er å innføre en ny rabattordning for kulturinteresserte under 30 år.
Foto: Erik Berg
Foto: Erik Berg

Norges største boligbygger og landets største scenekunstinstitusjon har hatt et godt og langvarig samarbeid i over 20 år. Nå er avtalen forlenget fram til 2025. Den nye avtalen betyr blant annet at det innføres en egen ungrabatt for de under 30 år – i tillegg til rabattene OBOS-medlemmer allerede har.  

– At vi nå i fellesskap skal se på en ny rabattordning for de under 30 år er et viktig virkemiddel for å få flere unge til å bli hekta på husets kunst. Samarbeidet med OBOS er svært godt, og hjelper oss med å realisere vårt samfunnsoppdrag. Jeg er veldig glad for at avtalen forlenges, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør i Operaen, Kenneth Fredstie 

OBOS sikrer seg med dette muligheten til å ha flere store arrangementer på Operaen – som OBOS på Operataket og OBOS billettfond. I tillegg vil de over 530 000 medlemmene i OBOS få eksklusive medlemsrabatter til alle forestillinger. Sammen med OBOS estimerer Operaen et salg av billetter med OBOS-rabatt på nærmere 1 million billetter siden samarbeidet ble inngått i 1996. 

Kultur for alle 

– OBOS har i en årrekke hatt et stort engasjement for norsk kulturliv, og vi skal fortsette å gi medlemmene våre mulighet til å kunne oppleve kultur til en overkommelig pris. Nå har vi siden vi startet samarbeidet med Operaen for over 20 år siden solgt rundt en million rabatterte billetter til kulturinteresserte medlemmer. Og jeg er veldig glad for at vi kan fortsette det fine samarbeidet - og slik bidra til at tusenvis av barn og voksne kan få gode kulturopplevelser de kommende årene, sier sponsoransvarlig kultur i OBOS, Hege Irene Asplund. 

OBOS ble i 2022 kåret til årets sponsor av Sponsor- og Eventforeningen basert på samarbeid med DNO&B. 

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon, kontakt kommunikasjonsrådgiver Peder Ebbesen:


E-post: peder.ebbesen@operaen.no

Bilder

Foto: Erik Berg
Foto: Erik Berg
Last ned bilde

Lenker

Om Den Norske Opera & Ballett

Den Norske Opera & Ballett
Den Norske Opera & Ballett
Kirsten Flagstads pl. 1
0150 Oslo

21 42 21 21http://www.operaen.no

Den Norske Opera & Ballett er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon, og skal presentere opera, ballett og konserter av høyeste kunstnerisk kvalitet. DNO&B består av kompaniene Nasjonalballetten og Nasjonaloperaen, foruten Operaorkestret, Operakoret, Barnekoret og Ballettskolen.

Følg pressemeldinger fra Den Norske Opera & Ballett

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Den Norske Opera & Ballett på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Den Norske Opera & Ballett

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom