Norsk Fjernvarme

Presseinvitasjon til Fjernvarmedagene Urban Energi 7.-8. november

Del
Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) åpner årets utgave av Fjernvarmedagene Urban Energi på Scandic Fornebu mandag 7. november

Vestre deltar under åpningen av konferansen klokken 12.30 mandag.

Konferansen avsluttes med en politisk debatt tirsdag klokken 13.45, hvor statssekretær Elisabeth Sæther (Ap) i Olje- og energidepartementet møter finansbyråd Einar Wilhelmsen (MDG) i Oslo kommune og stortingsrepresentantene Lars Haltbrekken (SV) og Ove Trellevik (H) til debatt.

Andre høydepunkt:

Tirsdag klokken 09.00 innleder NVEs direktør for energi og konsesjon, Inga Nordberg, en sesjon om arbeidet med en ny prisreglering av fjernvarme. 
Håkon Riekeles fra Vista Analyse legger fram utredningen av prisreguleringen de har gjennomført på oppdrag fra NVE, og forslaget Vista har til ny regulering. Vistas rapport blir kommentert av blant andre Åsmund Jenssen fra Thema, Kenneth Høgevold fra Kluge, Stig Jarstein fra Multiconsult og Ketil Krogstad fra NBBL, i tillegg til representater fra fjernvarmenæringen.
Utredningen blir gjort tilgjengelig på NVEs nettsider samme dag.

Mandag klokken 14.15 kåres årets vinner av Innovasjonsprisen Urban Energi 2022

Fullt program: se nettsiden urbanenergi.no 

Konferansen arrangeres av Norsk Fjernvarme og tar for seg alt fra rørene i bygget, sirkulære energiløsninger, innovativ teknologi, rammevilkår, lokaldemokratiets rolle og de store visjonene.

Årets vertskapsselskap er Skagerak Varme.

Praktisk informasjon:

Sted: Scandic Fornebu, Markus Linges vei 2, 1364 Fornebu

Tid: Mandag 7. november kl 09.00 til tirsdag 8. november kl 15.00

Presseakkreditering: https://bit.ly/UB22-presse 
- akkreditering gir også tilgang til direkte-stream fra konferansen.

Det er ventet over 300 deltagere, innledere og utstillere til arrangementet.

Kontaktpersoner for arrangementet på vegne av Norsk Fjernvarme er 

Seniorrådgiver Oda Gipling: oda@fjernvarme.no  | 993 03 825
Daglig leder Trygve Mellvang Tomren-Berg: trygve@fjernvarme.no | 95 866 933

Kontakter

Bilder

Om Norsk Fjernvarme

Norsk Fjernvarme
Norsk Fjernvarme
P.b. 7184 Majorstuen
0307 Oslo

http://www.fjernvarme.no

Norsk Fjernvarme er en interesseorganisasjon for norsk fjernvarmebransje. Foreningen har som hovedmål å fremme utvikling av fjernvarme og -kjøling basert på fornybar eller gjenvunnet energi. Vi representerer i dag 45 selskaper innen produksjon og distribusjon av fjernvarme og -kjøling, samt nær 80 assosierte medlemmer med interesser i bransjen (leverandører og konsulenter). Medlemmene står for over 90 prosent av fjernvarmeproduksjonen i landet.

Følg pressemeldinger fra Norsk Fjernvarme

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Fjernvarme på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Fjernvarme

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom