LO Stat

Til redaksjonen - Invitasjon til LO Stats Kartellkonferanse 2022

Del
Tillit, sikkerhet og beredskap er stikkordene når vi inviterer til vårt politiske verksted. Med innledere som statsminister Jonas Gahr Støre, KDD-statsråd Sigbjørn Gjelsvik, Palle Ydstebø, NAV-direktør Hans Christian Holte og FHI-direktør Camilla Stoltenberg i spissen kan vi love et spennende ordskifte. Detaljene finner dere i vedlagte program.

Arrangementet går av stabelen på Pers hotell på Gol i tidsrommet 22.-24.november -2022, med oppstart 22. november klokka 1300.

Vi ber om at påmelding med navn, redaksjon/avdeling og konkret angivelse av varighet på opphold (antall overnattinger) meddeles oss raskest mulig – og senest innen tirsdag 8. november til stein.syrstad@lostat.no. Romkapasiteten på Pers er presset under denne konferansen, så vi oppfordrer dere til å ikke vente helt til fristen før påmelding.

Døgnprisen på Pers er 2080,-kr. pr. døgn. Den gjøres opp av den enkelte. Prisen inkluderer overnatting og alle måltider. Vi inviterer også til det tradisjonelle julebordet onsdag 20. november.

Vi i LO Stat er innstilt på å leve opp til målsettingen om at Kartellkonferansen skal være matnyttig og innholdsrik, med en sosial innpakning. Det er lagt opp til gode arbeidsforhold for pressen, med trådløse soner over hele hotellet, også på de fleste rommene.

Det går tog fra Oslo S kl. 08.25 den 22. november, som ankommer Gol kl. 11.13. Det blir satt opp felles buss fra stasjonen til Pers Hotell på denne ankomsten. Torsdag 24. november går et tog til Oslo kl. 11.54. Det settes opp busser i skytteltrafikk fra hotellet til stasjonen. Det er kun på disse ankomstene/avgangene vi setter opp fellesbusser.

 Med vennlig hilsen

Kristian Brustad, 46661639 og Stein Syrstad, 90689882

kommunikasjonsansvarlige i LO Stat

Dokumenter

Om LO Stat

LO Stat
LO Stat
Møllergt. 10
0179 Oslo

23 06 83 00http://www.lostat.no

LO Stat jobber for et seriøst, trygt og godt arbeidsliv for alle. LO Stat er en samlende kraft i staten og Spekter, med 19 LO-forbund og 100.000 medlemmer i ryggen. LO Stat viktigste oppgave er å forhandle lønn og rettigheter på vegne av forbundenes medlemmer i staten og Spekter. Vedtektene sier at LO Stats skal «virke for medlemmenes faglige, sosiale og økonomiske fellesinteresser». LO Stat skal dermed forsvare forbund og medlemmers interesser og rettigheter på alle plan. 

Følg pressemeldinger fra LO Stat

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra LO Stat på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra LO Stat

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom