Nordmenn velger Kanariøyene i julen

Del
Bestillingstall fra TUI viser at salg av reiser i juleferien er på nivå med 2019, desember-salget er opp 27% og nordmenn skal reise til Gran Canaria, Kapp Verde og Thailand i år.
RIU Palace Meloneras - Gran Canaria
RIU Palace Meloneras - Gran Canaria

- Det er godt å se at bestillinger av reiser i julen ligger på nivå med 2019. Vi prioriterer opplevelser nå og vi vil nyte de i kjente omgivelser, sier Nora Aspengren Kommunikasjonssjef i TUI.

27% vekst i desember-salget

Nordmenn har fortsatt et sent bestillingsmønster, og de aller fleste reiser bestilles mye tettere opp til avreise nå enn før pandemien. Nettrafikk viser at vi leter etter de gode tilbudene før vi bestiller. Salget av reiser i juleferien steg med 27% de siste to ukene sammenlignet med ukene før.

Kanariøyene, Kapp Verde og Thailand

Nordmenn velger det kjente og kjære også i vinter, og nærmere 80% av de reisende velger Gran Canaria også i år. Etterfulgt av Kapp Verde og Thailand. Avgangen til Thailand er nesten utsolgt allerede.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

RIU Palace Meloneras - Gran Canaria
RIU Palace Meloneras - Gran Canaria
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI (Tourist Union International) er den ledende reiseoperatøren i verden. 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI. TUI Norge ble etablert i 1973. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Spania. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over. TUI har tatt en hovedrolle i arbeidet med å skape en mer bærekraftig reiselivsnæring. 

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom