TV 2

Presseinvitasjon: «Skal vi danse: all stars» lørdag 08.10

Del
TV 2 ønsker presse velkommen til syvende sending av «Skal vi danse: all stars».
Foto: Thomas Andersen/TV 2
Foto: Thomas Andersen/TV 2

Lørdag 8. oktober er det klart for syvende sending av «Skal vi danse: all stars», der tema for sendingen er «Superstjerne for en kveld». Show og fest står i fokus når kjendisene velger seg låter fra de største stjernene. Og de får en morsom utfordring: De skal late som at de fremfører låta samtidig som de danser til den.

Journalister følger sendingen via skjerm fra presserommet. Om du ønsker plass i salen må du melde interesse for dette.

Tid og sted:
Tid: Lørdag 8. oktober. Oppmøte for presse kl. 19.00.
Sted: H3 Arena, Fornebu

Sendingen starter kl. 19.30 og vises direkte på TV 2 og TV 2 Play. I nyhetspausen kl. 21.00 og etter sending kl. 22.40 blir det anledning for å gjøre korte intervjuer med deltakerne på parketten.
 
TV 2 har egen stillsfotograf til stede under sending, som publiserer bilder forløpende til NTB Scanpix.

Det er pressekontakt Siril Vatne Meling som er til stede på H3 Arena på lørdag. Ønsker du å dekke sendingen fra H3 Arena må du sende e-post til sme@tv2.no innen torsdag 6. oktober kl. 12.00. Vennligst presiser om du ønsker fotoplass i salen. 

Nøkkelord

Kontakter

Siril Vatne MelingKommunikasjonsansvarlig

Skal vi danse, Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp 1, Kjære landsmenn, Direktøren, Petter og overleverne, TV 2s høstlansering

Tel:+47 970 43 166siril.vatnemeling@tv2.no

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Skal vi danse, Forræder - iblant oss, Hver gang vi møtes, Funkyfam, Bloggerne, Bleep, Kids in crime og I fyr og flamme.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Foto: Thomas Andersen/TV 2
Foto: Thomas Andersen/TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom