ice

Ice og Altibox skal kapre bedriftsmarkedet

Del
– Ice har nådd 50.000 bedriftskunder, men dette er bare begynnelsen.
Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.
Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.

Ice har nå godt over 50.000 bedriftskunder.

– Det er motiverende å nå en slik milepæl. Det er behov for mer konkurranse i bedriftsmarkedet som dessverre bærer preg av stillstand og to store som dominerer. Jeg er svært stolt over alle i Ice som tar utfordringen, og ikke minst bedriftsavdelingen, sier Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.

I disse dager flyttes også alle selskapene i Lyse-konsernet over til Ice med sine nærmere 2000 ansatte. Lyse eier nå ett av verdens beste, og Norges mest stabile mobilnett og har naturligvis bestemt seg for å bruke det selv.

– Det er fint å få eieren vår og hele Lyse-familien over på Ice-nettet. De blir foreløpig vår største kunde, og sørger for at vi nå faktisk har bikket over 51.000 bedriftskunder. Vi har allerede fått mange gode tilbakemeldinger om at flyttingen har gått smertefritt og at appen vår fungerer utmerket. Det skal være lett å bytte til Ice og nå har våre nye kolleger fått det demonstrert i praksis, sier Heggenhaugen.

Totalt med både privat og bedriftsmarkedet har Ice over 735.000 kunder. De aller fleste som bytter mobilabonnement velger Ice. Slik har det vært i 7 år på rad, som er antall år siden Ice startet å selge mobilabonnement.

Sterke synergier

Tidligere i år fikk Ice det norske industrikonsernet Lyse som ny eier, og den 4. juli varslet Ice milliardinvesteringer i utbygging av 5G-nettet. Dette betyr blant annet en styrket posisjon i konkurransen om bedriftskundene.

– Vi har allerede begynt å se hva vi kan få til sammen med Altibox. Det er ingen tvil om at det er sterke synergier som gjør at vi kan levere enda bedre tjenester til bedriftskundene. Det er ingen hemmelighet at de aller fleste trenger både mobilnett og bredbånd, sier Heggenhaugen.

Retter blikket mot det offentlige

En stor del av bedriftsmarkedet befinner seg i det offentlige, og kampen om kundene utspiller seg gjennom offentlige anbud.

– Sammen med Altibox vil vi kunne levere på enda flere offentlige anbud. Det er også et stort marked i å være reserveleverandør, altså å tilby beredskapsabonnement som tas i bruk dersom hovedleverandøren skulle ha utfall. Dette er en god og rimelig løsning for både næringsliv og offentlig sektor som har behov, og tar sikkerhet på alvor.

For ordens skyld: 51.000 B2B-kunder gjelder antall mobilabonnement, ikke antall SIM-kort.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.
Hans Heggenhaugen, direktør for Ice bedrift.
Last ned bilde

Om ice

ice
ice
Nydalsveien 18B
0484 Oslo

21 00 00 00http://www.ice.no

Vår visjon er å vokse ytterligere som en unik og annerledes mobiloperatør, som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.