NRK

NRK løfter klubbmusikken

Del
Lørdag 1. oktober får klubbmusikken en egen plass på NRK P13, med premiere på "Frantzvaag". Det er DJ Mats Ottem Frantzvaag som skal drive programmet.
Mats Ottem Frantzvaag, foto: NRK
Mats Ottem Frantzvaag, foto: NRK

"Frantzvaag" er et show dedikert til elektronisk musikk. DJ'en selv beskriver det selv som et program som inneholder musikk fra drømmende ambient til bankende techno. 


NRKs musikksjef Mats Borch Bugge er svært fornøyd med det kommende programmet:  

"P13 fortsetter å rendyrke musikken, og nå tilbyr vi en egen plass for klubbmusikken. Mats Frantzvaag er en svært god DJ og har en fremoverlent og leken inngang til klubbmusikken. Han vil bygge et univers fritt univers med temasendinger og mulighet for gjester. Vi gleder oss til å danse oss gjennom uka med Frantzvaag." 

Frantzvaag gir ut musikk på den Hamburg-baserte etiketten Fuck Reality og Full Pupp (Prins Thomas). Han var nylig aktuell med sitt debut-album Solo Super på førstnevnte. Som DJ er han fast inventar på Osloklubber som The Villa, og har tidligere spilt på Golden Pudel i Hamburg, OXI i Berlin, Boiler Room og Øyafestivalen for å nevne noe. Ved siden av dette er han også en av drivkraftene bak platebutikken Baklengs.

"Frantzvaag" sendes lineært hver lørdag kl 20:00 på NRK P13 og er tilgjengelig når du vil i NRK Radio- appen.

Kontakter

Bilder

Mats Ottem Frantzvaag, foto: NRK
Mats Ottem Frantzvaag, foto: NRK
Last ned bilde

Lenker

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

Som allmennekringkaster skal NRK fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr et bredt og variert medietilbud for det norske publikum gjennom NRK.NONRK TVNRK Radio, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. Nær ni av ti nordmenn tar daglig del i innhold fra NRK på en eller flere plattformer.

Følg pressemeldinger fra NRK

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom