Coop Norge

Tilbakekaller Coop Prinsessestang 375g

Del
Coop kaller tilbake «Coop Prinsessestang 375g» da produktet er merket med feil etikett . Produktet inneholder mandel og hasselnøtt, som er et allergen som ikke er merket på ingredienslisten på etiketten. Varen kan medføre helserisiko for personer med allergi. Produktet er nå fjernet fra butikker i Trøndelag hvor kaken er levert.

– Allergener skal være merket i ingredienslisten til produkter slik at det er lett for allergikere å se. På grunn av en feiltagelse er dette ikke merket på etiketten og vi tilbakekaller derfor produktene, sier Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop Norge.

 Coop opplyser at kunder som har kjøpt produktet og som ønsker å levere det tilbake, vil få pengene tilbake.

– Vi understreker at det ikke er noe feil ved produktene, men det kan utgjøre helsefare for personer med allergi, sier Kristiansen.

Alle de aktuelle produktene er merket: Coop vnr: 3496635

Kontakter

Bilder

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag over 2 millioner medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.