Apollo

Apollos konsernsjef blir CEO International i DER Touristik

Del
Fra 1. januar 2023 overtar Leif Vase Larsen rollen som CEO International i DER Touristik Group - Europas nest største reisegruppe, og Apollos eierselskap.
DER Touristik Group-Leif Vase Larsen-CEO International
DER Touristik Group-Leif Vase Larsen-CEO International

DER Touristik Group kunngjorde i dag sin nye lederstruktur og felles gruppestrategi for fremtidig vekst. Sören Hartmann overlater ansvaret for reiselivsvirksomheten til Lionel Souque, administrerende direktør i REWE Group, og til tre av DER Touristiks mest erfarne toppledere - Leif Vase Larsen, Dr. Ingo Burmester og Boris Schnabel, som vil utgjøre det nyopprettede hovedstyret fra 01. januar 2023.

Apollos konsernsjef går dermed fra å være administrerende direktør for selskapene i Nord-Europa, til å bli CEO International. I den nye funksjonen vil han samle den internasjonale virksomheten, som vil bestå av selskapene i Frankrike, Storbritannia, Norden og Benelux, samt de raskt voksende østeuropeiske markedene.

- Jeg er stolt av den internasjonale veksten vi har oppnådd som et team, og er takknemlig for å ha fått muligheten til å jobbe med ekstraordinære mennesker i DER Touristik. Nå som tiden er inne for å gi stafettpinnen videre, vil jeg gratulere de nye hovedstyremedlemmene, sier Sören Hartmann, avtroppende administrerende direktør i DER Touristik Group.

Felles strategi for å styrke kundefokus, digitalisering og produktivitet

Ved å utnytte hele konsernets kompetanse og styrke, ønsker DER Touristik å øke sin tilstedeværelse i markedet på tvers av hjemmemarkeder og destinasjoner, samtidig som det skapes sterke synergier på driftsnivå – fra innkjøp til digitalisering.

– Kundefokus, produktutvikling og digitalisering er tett knyttet sammen i dag. Prioriteringen av digital transformasjon vil gi oss en dypere forståelse av våre kunder, og dermed gjøre det mulig for oss å bli et ledende reiseselskap som setter sine reisendes behov først – fra inspirasjon og bestilling til reiseopplevelsen på destinasjonen, sier Vase Larsen.

Lionel Souque, administrerende direktør i REWE Group gratulerer medlemmene av det nye DER Touristik-styret.

- Reiselivsvirksomheten er en viktig bærebjelke i REWE-gruppen, og jeg ser frem til å ta på meg ansvaret sammen med det nyutnevnte hovedstyret. Dagens reiselivsmarked krever raske reaksjoner, og jeg er sikker på at vi med dette teamet av svært drevne toppledere raskt vil kunne forutse trender og tilpasse oss. Dette vil være nøkkelen til vår fremtidige vekst, sier han.


Slik blir DER Touristiks nye hovedstyre:

Leif Vase Larsen, CEO i Nord-Europa, blir CEO International. I denne funksjonen vil han samle den internasjonale virksomheten, inkludert selskapene i Franrike, Storbritannia, Norden og Benelux, og de raskt voksende østeuropeiske markedene. Han vil også ha det overordnede med Destination Management Companies (DMC-er), Digital Transformation og IT.

Dr. Ingo Burmester, administrerende direktør i Sentral-Europa, vil fortsette å lede regionen Tyskland, Østerrike og Sveits og føre tilsyn med konsernets hotellvirksomhet. Han vil også ha ansvaret for Group Brand Management og Group Corporate Communications.

Boris Schnabel, finansdirektør i DER Touristik Group, vil ha ansvaret for en rekke bedriftsfunksjoner: I tillegg til Finance, Reporting, Treasury, Risk Management, Compliance og Legal, vil han også være ansvarlig for Corporate Strategy og Human Resources.

Det nyutnevnte hovedstyret vil samarbeide tett med det utvidede hovedstyret bestående av Joao Gonzaga (Chief Digital Officer), Jiří Jelínek (CEO Eastern Europe), Dr. Klaus-Ulrich Sperl (CEO DMC), Georg Schmickler (CEO Hotel Division) og Stephanie Wulf (Chief HR Officer Group) – alle medlemmer av det tidligere International Management Board.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

DER Touristik Group-Leif Vase Larsen-CEO International
DER Touristik Group-Leif Vase Larsen-CEO International
Last ned bilde
DER Touristik Group-Burmester-Larsen-Schnabel
DER Touristik Group-Burmester-Larsen-Schnabel
Last ned bilde
DER Touristik Group-Burmester-Schnabel-Larsen
DER Touristik Group-Burmester-Schnabel-Larsen
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+4721017540http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom