Söderberg & Partners

Fram Forsikringsmegling i Kristiansand blir en del av Söderberg & Partners

Del
Vi fortsetter vår offensive vekststrategi regionalt, og kjøper nå 80 % av aksjene i Fram Forsikringsmegling AS.

– Söderberg & Partners ønsker å være til stede der kundene er, nå også på Sørlandet, sier Jan Kjetil Hvamstad, CCO i Söderberg & Partners. – Dette er en strategisk viktig region, som vi ønsker å utvikle videre.

Fram Forsikringsmegling ble etablert i 2016 og holder til i Kristiansand. Selskapet har 3 ansatte og omsetter for NOK 4 millioner. Selskapet tilbyr megling og rådgivning av person-, pensjons- og skadeforsikring til bedriftsmarkedet. Fram Forsikringsmegling er søsterselskap til Fram Insurance Brokers AS som er en marine forsikringsmegler.

– Vi gleder oss til å bli en del av Söderberg & Partners, sier daglig leder i Fram Forsikringsmegling, Bjørn Erling Steinsland. Gjennom partnerskapet skal vi tilby kundene våre økt verdi gjennom et bredere tjenestespekter, økt innkjøpskraft og effektive systemløsninger. Sammen skal vi investere betydelig i regionen med nye ansatte og flere kontorer på sikt.

Kontakter

Bilder

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners
Söderberg & Partners
Lysaker Torg 15
1366 Lysaker

23 89 73 89https://www.soderbergpartners.no/

Söderberg & Partners har Nordens og Europas mest offensive approach, og har siden oppstart i 2004, etablert virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Luxembourg, Spania og Nederland. Samlet har Söderberg & Partners-gruppen i overkant av 600 mrd. kroner under rådgivning. I 2022 omsetter konsernet for 7 mrd. kroner og har over 3300 ansatte.

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye