Söderberg & Partners

Ny europeisk allianse for sjøforsikringsmegling

Del
Söderberg & Partners går sammen med Fram Insurance Brokers (Fram) og skaper en ny europeisk forsikringsallianse. Ambisjonen er å bli en ledende europeisk aktør innen marin forsikringsmegling.

Formålet med alliansen er å bringe uavhengige, gründer-, partner- eller familieeide sjøforsikringsmeglere sammen for å tilby et europeisk alternativ til de amerikanske gigantene. Partnerne vil beholde sin uavhengighet og unike kultur, men samarbeide på flere områder.

For kunder i dette segmentet er dette gode nyheter. Gjennom alliansen vil de få tilgang til forbedret distribusjonskapasitet, enda flere skreddersydde produkter og økt innkjøpskraft. Gjennom analyser, risikostyring og uavhengig rådgivning – får de bedre kontroll, økt forutsigbarhet og gunstige betingelser.

Jørn Gisvold, administrerende direktør i Söderberg & Partners Norge og Head of Non-Life i Söderberg & Partners Group, gleder seg over å endelig være til stede i det marine segmentet. – Vi har fulgt dette markedet lenge, og nå har vi funnet den rette partneren for en allianse. Vi tror at dette samarbeidet vil gjøre det mulig for partnerne å forbedre sin eksisterende virksomhet, skape nye forretningsmuligheter, dra nytte av stordriftsfordeler og sikre kontinuitet for kundene.

Söderberg & Partners har sammen med Fram etablert et nytt selskap som skal fungere som paraplyen for den nye marinealliansen, hvor Söderberg & Partners har en minoritetsandel.

Per Esten Gjølmesli, administrerende direktør i Fram, tror at det å slå seg sammen med Söderberg & Partners vil bidra til ytterligere å styrke selskapets servicekonsept og evne til å tilby kundene skreddersydde løsninger. – Vi ser på Söderberg & Partners som et fremadrettet og beslutningsorientert selskap, med en åpen og transparent forretningstilnærming, kvaliteter som vi i Fram mener er viktige for å holde tritt i et dynamisk og stadig skiftende bransje.

For å sikre kontinuerlig vekst vil alliansen fortsette å knytte til seg til nye industripartnere, og det er allerede en europeisk sjøforsikringsmegler under intensjonsavtale.

Om partnerne

Fram Insurance Brokers ble grunnlagt i 2005 og er den største uavhengige sjøforsikringsmegleren i det norske markedet. Fram tilbyr et bredt spekter av sjøforsikringsprodukter, gir risikorådgivning og meglertjenester til marine selskaper over hele verden.

www.framinsurance.no

Söderberg & Partners ble grunnlagt i Sverige 2004 og er i dag en ledende leverandør av formuesforvaltning og bedriftsforsikringstjenester i Norden og Nederland. Selskapet har over 3 300 ansatte fordelt på mer enn 144 kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederland, Luxemburg og Spania.

www.soderbergpartners.se

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners
Söderberg & Partners
Lysaker Torg 15
1366 Lysaker

23 89 73 89https://www.soderbergpartners.no/

Söderberg & Partners har Nordens og Europas mest offensive approach, og har siden oppstart i 2004, etablert virksomhet i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Luxembourg, Spania og Nederland. Samlet har Söderberg & Partners-gruppen i overkant av 600 mrd. kroner under rådgivning.  I 2021 omsatte konsernet for 6 mrd. kroner og har over 3000 ansatte.

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom