PRESSEINVITASJON // Vi rydder under vann

Del
Søndag 18. september skal vi dykke under overflaten sammen med Mandal Dykkerklubb for å samle inn søppel fra havbunnen.

Det finnes utrolig mye søppel på havbunnen og derfor arrangeres "Vi rydder under vann"-dagen. For å få opp det som ligger under vann kreves det en del ekstra med tanke på utstyr og sikkerhet, og vi har heldigvis fått med oss Mandal Dykkerklubb for å få til denne spesielle ryddeaksjonen. Det er ofte store og tunge ting som dukker opp fra dypet så dette blir spennende!

Program:

10.00 – Åpning av arrangementet og informasjon om dagen
13.00 – Vi tar en liten pause
16.00 – Ryddeaksjonen avsluttes for dagen

Sted: Nordre Banegate, 4515 Mandal, Norge

Når:  kl. 10.00 - 16.00

Ved interesse for arrangementet kan journalister ta kontakt med heidi@holdnorgerent.no  eller merethe@holdnorgerent.no for å lage en avtale om intervju og oppmøte.

Kontakter

Merethe HommelsgårdKommunikasjonsleder

HNRs mediekontakt og koordinerer vårt kommunikasjonsarbeid. Hun er ansvarlig for våre nettsider og sosiale medier og er i tillegg blant annet redaktør for HNR-magasinet som kommer ut en gang per år.

Tel:+47 402 18 214merethe.hommelsgaard@holdnorgerent.no

Bilder

Om Hold Norge Rent

Hold Norge Rent
Hold Norge Rent
Storgata 19
0184 Oslo

400 01 438https://holdnorgerent.no

Hold Norge Rent er en ideell forening som arbeider mot forsøpling. Foreningen skal både forebygge forsøpling og bidra opprydding av søppel. Vår hovedoppgave er å engasjere frivillige til opprydding av eierløst avfall, og et av våre viktigste tiltak er Strandryddeuka som er Norges største kollektive ryddedugnad.

Følg pressemeldinger fra Hold Norge Rent

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Hold Norge Rent på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Hold Norge Rent

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom