Blomstrende samarbeid mellom to av Skandinavias raskest voksende artister; Sebastian Zalo og Olivia Lobato «Alle Roser»

Del
Uten regnet finns ingen roser, og alle roser kommer med torner.

«Det klaffet fra start.» 

Det spirer på tvers av landegrensene. I dag slipper Sebastian Zalo og det svenske stjerneskuddet Olivia Lobato;«Alle Roser». 

Sebastian Zalo har allerede skapt unike relasjoner med lyttere gjennom musikken sin, med låter som «Kjære frykten min», «Lykkelig uten meg», «Babylon» og «Magi» og har både Spellemann- og P3Gull nominasjoner under beltet. 

Som 18 år gammel har svenske Olivia hatt en av sommerens heteste låter i Skandinavia. Etter «Syrener» er hun nå med på «Alle roser» med Sebastian Zalo. 
Låten er allerede listet på P3. 

Sebastian og hans faste makker Gus Polden dro over til Stockholm og traff Olivia og produsent Joakim Buddee. Ting kom lett, det klaffet fra start. 

Bare et par timer etter at de møttes, var strukturen på låten ferdig. Kaffetrakteren som kokte da de ble kjent, er med i lydbildet. 

«Da vi kom inn i studio begynte Gus å spille piano, mens Joakim lagde kaffe. Vi tok det opp. Det er de litt rotete lydene du kan høre i bakgrunnen. Vi la det inn og brukte det på låta», sier Sebastian. 

«Vi skrev låten på ett par timmar bara! Det va en lugn session och vi kom in i hjärtesorgens stämning fort, därmed den ledsamma texten»,sier Olivia 

«Man elsker helt til man blir ødelagt eller dør». 

«Alle Roser» handler om det å elske, sier Sebastian. Og fortsetter; «fordi det er det jeg tror vi alle mennesker instinktivt er innstilt på å gjøre; å finne noen å elske. Vi er avhengige av å kjenne at vi elsker noen. På godt og vondt. Man elsker helt til man blir ødelagt eller dør. Med å elske kommer det smerte, glede og alle følelser. Du kan ikke ta det ene og ikke det andre, du må hele pakka. Noen ganger har man lyst til å skru av, men det går ikke». Det er som alt annet i livet, det kommer med en eller annen pris». 

Olivia forteller: «Det va kul att jobba med någon som inte pratar samma språk, då fick vi två ordförråd att jobba med. Norska är såå fint, så det va väldigt tacksamt». 

Sebastian på sin side sier; Jeg føler med utrolig privilegert som får jobbe med Olivia. Hun er veldig ung, men samtidig så talentfull at jeg spår noe stort for henne. 


18 år gamle Olivia Lobato fra Stockholm har tatt Norge med storm. Hun skriver smertefullt og drømmende om livet, og med sin fengslende sangstemme fikk Olivia tidlig et navn på TikTok. Allerede første gang hun gikk i studio for å skrive selv ble låten "Syrener" et faktum. En vakker, men samtidig melankolsk låt. «Syrener» har vært en av sommeren heteste låter og ligget på Spotify topp 5 både i Sverige og Norge.  

Den svært karismatiske Hortensgutten Sebastian Zalo har siden definitive gjennombruddet i med debutalbumet RTRO//SPKT i 2020, befestet sin posisjon som en av landets mest spennende artister. Han har gjort minneverdige opptredener på steder som Stavern-, Slottsfjell- og Øyafestivalen, by:Larm, Lindmo, De Neste, Nitimen med KORK& P3 Live.  
Han avsluttet et sterkt 2021 med «Magi», temalåten til NRKs julekalender.
I januar  2022 utga Sebastian EPen «Vi som skulle bli gamle menn», en hyllest til bestevennen Benjamin Ruud. I mai kom den personlige «Lykkelig uten meg», som har hatt et sterkt engasjement på TikTok, og i sommer «24 timer»som Sebastian slapp sammen med sin faste musikalske partneGus Polden.

Nøkkelord

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Noah Kahan, Sully & Faraz, Lana Del Rey, MIKA, Felix Jaehn, McMartii og Peter Gabriel!1.12.2023 12:06:04 CET | Pressemelding

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode McMartii redder julen! Grammy-nominerte Noah Kahan er tilbake med sitt nyeste duettinnslag fra hans kritikerroste We'll All Be Here Forever deluxe-album, med en ny versjon av "Everywhere, Everything” denne gangen med Gracie Abrams. Dette følger flere andre samarbeid i sammenheng med deluxeversjonen av albumet, med blant annet Hozier og Kacey Musgraves. Lana Del Rey har sluppet en nydelig tolkning av John Denvers «Take Me Home, Country Roads». Låten kommer i kjølevannet av hennes 5 Grammy-nominasjoner som inkluderer; Album Of The Year, Song of the Year, Best Pop Duo/Group Performance, Alternative Music Performance og Alternative Music Album. For aller første gang, gir popstjernen MIKA oss et album som er 100% fransk-språklig. Albumet "Que ta tête fleurisse toujours”, åpner han opp om sine minner og følelser, samtidig som han opprettholder sin unike universelle pop. Med sine ikoniske melodier lykkes Mika nok en gang med å sublimere det franske språ

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode24.11.2023 09:57:48 CET | Pressemelding

Sully & Faraz sjarmerte både dommere og seere i senk med sin audition på Norske talenter tidligere i år. Med sin egenskrevne låt "100 ting" var de soleklart videre med i konkurransen. Hkeem, som er en av dommerne, likte godt det han så, og kom med flere lovord til gutta: «Jeg har hundre ting på mitt hode, hode, hodeee. Det at jeg har fått hooket i hodet sier jo litt folkens. Dere har et veldig stort potensiale, dere må aldri slutte å rappe... Jeg likte det her altså.» - Hkeem Sully (13) og Faraz (14) møttes allerede når de var i 10-11 års alderen i studio på Furuset Bibliotek. Der fikk de god hjelp fra mentorene Eskinder Roth og Aiyo Rasa til å lære seg låtskriving og musikkproduksjon, og de har laget musikk sammen siden. Drømmen er å bli artister, og å gjøre mamma stolt. Parallelt med deltagelsen i Norske Talenter har låten deres "100 ting" levd sitt eget liv, og trender nå stort på internett. Med snart 4000 creations på TikTok fra store profiler som Ramón, Amanda Delara og Filip Barg

Ny musikk fra Dolly Parton, Atle Pettersen, boygenius, Emelie Hollow, Bon Jovi, 2 Chainz & Lil Wayne!17.11.2023 12:45:08 CET | Pressemelding

Ny julelåt fra Atle Pettersen Emelie Hollow gir oss “Jula Tilbake” Universal Music annonserer samarbeid med nystartede Miktam Records – et nytt hjem for norske indieartister Universal Music Group (UMG) er verdensledende innen musikkbasert underholdning og deres familie bestående av artister, låtskrivere, forlag, plateselskaper og distribueringspartnere, mottok forrige helg Grammy-nominasjoner i alle de mest sentrale kategoriene. Billie Eilish (Interscope), boygenius (Interscope) , Jon Batiste (Verve /Interscope), Olivia Rodrigo (Geffen/Interscope), Taylor Swift (Republic) mottok alle seks nominasjoner hver. Les mer om alle nominasjonene her. I 2024 markerer Norges største festival, Tons of Rock, sitt 10-års jubileum. I den anledning topper Metallica deres fullpakkede festivalplakat. Metallica er verdens største metalband og er aktuelle med sitt siste album 72 Seasons, som ble sluppet i april i år. Greta Van Fleet, TOOL og Judas Priest er også blant bandene som spiller på neste års jubi

Ny julelåt fra Atle Pettersen16.11.2023 11:03:04 CET | Pressemelding

17. november slipper Atle Pettersen julelåten “Bedre neste år”, skrevet sammen med artist og poet Axel Frønes. Låten ble skrevet for å minne folk på at jula ikke er en lett høytid for alle. Låta kan høres her fra 17. november. – “Bedre neste år” er en låt til ettertanke. For å minne oss på at jula ikke nødvendigvis er den fineste tiden på året for alle. Vi må huske på å ta vare på hverandre, bry oss og hjelpe hverandre så godt vi kan. Også må vi aldri miste håpet, håpet om at ting kan bli bedre. Atle Pettersen trenger ingen introduksjon, han har vært en av Norges mest populære menn i mange år. Med en karriere som spenner over flere tiår har han hatt en rekke hits, vært stødig programleder for flere store TV-show og har blitt en favoritt blant både unge og gamle. Etter høy etterspørsel på sosiale medier, har også artisten gitt ut sin versjon av "Tenn lys", perfekt til adventstiden! Fra 27. november til 20. desember drar Atle Pettersen på juleturné for 6. året på rad. Du kan forvente båd

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom