Sony Music Norway

Jesper Jenset er tilbake med Tilbake

Del
Jesper Jenset har fått med seg det svenske stjerneskuddet Julia Lov på singelen "Tilbake" som slippes fredag 16. september. Torsdag 29. september spiller han på Parkteatret i Oslo.
Artwork "Tilbake"
Artwork "Tilbake"

Det drar seg mot slutten av sommeren.
Skole og studier har startet opp.
Kveldene er litt kaldere.
Men sola varmer.
Og det gjør tanken på årets sommerflørt også...

«Tilbake handler vel egentlig om en sommerflørt man kanskje ikke er helt klar på å gi slipp på»forteller Jesper Jenset.
«Soundmessig er låta inspirert av  2000 tallets R&B - en epoke som jeg er veldig fan av og som gjør meg nostalgisk. Håper lytterne kan få den samme gode følelsen når de hører Tilbake.» 

Låten har Jesper skrevet og produsert med Flatmate, og med seg har han svenske Julia Lov. 
«Hun har noe ved seg som jeg føler at gir låten en ekstra dimensjon.»

Med «Gåsehud» har Jesper vært en del av lydsporet for sommeren 2022. 
Nå er høsten på trappene, og du kan sjekke ut «Tilbake» med Jesper Jenset og Julia Lov fra fredag 16. september.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork "Tilbake"
Artwork "Tilbake"
Last ned bilde
Jesper Jenset og Julia Lov (c) Pål Paulsen
Jesper Jenset og Julia Lov (c) Pål Paulsen
Last ned bilde
Jesper Jenset og Julia Lov (c) Pål Paulsen
Jesper Jenset og Julia Lov (c) Pål Paulsen
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Grev Wedels Plass 9
0151 Oslo

http://www.sonymusic.no

Sony Music Entertainment Norway er en del av Sony Music Entertainment Group, og er et av Norges ledende plateselskaper. Vi representerer et bredt spekter av aktive norske og internasjonale artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

Vi respekterer og beundrer våre artister og er stolte av å kunne støtte og tilrettelegge for deres musikk og visjoner ved å skape det rette grunnlaget for kreativitet, vekst og utvikling. Som selskap bestreber vi å gi våre ansatte et godt og stimulerende arbeidsmiljø, og vi ønsker å ha fokus på inkludering, likeverd, mangfold, mental helse og miljø.

Sony Music Entertainment Norway representerer blant annet Adele, Arif, Bernhoft, Beyoncé, Bruce Springsteen, Calvin Harris, Christel Alsos, deLillos, Foo Fighters, Harry Styles, Ina Wroldsen, Jesper Jenset, Julie Bergan, Justin Timberlake, Kamelen, Klossmajor, Kurt Nilsen, Kygo, Labrinth, Madcon, Mari Bella, Maria Mena, Matilda, Miley Cyrus, Morgan Sulele, Peder Elias, P!nk, Rat City, Rosalia, Staysman, Stig Brenner, SZA, Travis Scott, Tyler the Creator, Zara Larsson med mange fler.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

deLillos feirer 40 år med storslåtte konserter og nytt dobbeltalbum!26.9.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

40-årsjubilanter inviterer til Dragens hule i 2024 og Frøyas hage i 2025. deLillos følger opp sjarmerende og hjertevarme «Sjenert» med litt kraftigere kost. «Dragens hule» er skrevet og sunget av Lars Fredrik Beckstrøm, og den har en nydelig hippie-tilnærming over seg, på måten den skildrer stemningen fra 70-tallet og hvordan Beckstrøm og mange andre ble introdusert for diverse rusmidler, hvordan de ble beskrevet og ikke minst hvor tilfeldig - og heldig - det var at han selv aldri prøvde heroin. Begge er en forsmak, de to første av seks singler, fra deres 20. studioalbum som slippes 31. januar 2025. «Dragens hule» er produsert av Lars Lillo-Stenberg, mikset av Stewart Lerman og mastret av George Tanderø.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye