Thon Hotels

UTVIDER I SVERIGE: STARTER OPP UNIKT SAMARBEID MED HOTEL KUNGSTRÄDGÅRDEN

Del
Midt i det sentrale Stockholm ligger Thon Hotels’ nyeste samarbeidspartner Hotel Kungsträdgården. Samarbeidet er unikt og helt nytt i markedet.
Hotel Kungsträdgården, Stockholm (fasade)
Hotel Kungsträdgården, Stockholm (fasade)

Hotel Kungsträdgården føyer seg inn i et unikt utvalg partnerhoteller med høy standard som Thon Hotels' gjester kjenner fra Hotel Bristol i Oslo og Hotel Stanhope i Brussel:

-          Jeg er både stolt og glad over at vi i Thon Hotels gjennom dette samarbeidet kan tilby våre gjester - enten de besøker oss på fritiden eller i forbindelse med jobb - et femstjerners hotell også i Stockholm, uttaler Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.

Partnerhotellet har 94 unike rom innredet i gustaviansk stil. Hotellet har 5 stjerner og kan blant annet tilby fransk brasserie, champagnebar, vinkjeller og concierge.

 -          Vi er veldig glade for å ha fått en større familie å samareide med og vi ser frem til muligheten å få ønske mange herlige nordmenn og andre gjester velkommen til vårt unike boutique-hotell, sier Jörgen Björnstad, eier og General Manager på Hotel Kungsträdgården.

Om Hotel Kungsträdgården

Hotel Kungsträdgården et privateid familiehotell der vi tror på at relasjonen til gjesten er det viktigste av alt. Derfor har vi 94 helt unike rom og en concierge som sørger for å berike opplevelsen også før og etter ditt besøk. Finn oss på Västra Trädgårdsgatan 11B i Stockholm.

Les mer om Hotel Kungsträdgården her: https://www.hotelkungstradgarden.se/

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hotel Kungsträdgården, Stockholm (fasade)
Hotel Kungsträdgården, Stockholm (fasade)
Last ned bilde
Hotel Kungsträdgården Stockholm (interiør)
Hotel Kungsträdgården Stockholm (interiør)
Last ned bilde

Lenker

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Om Thon Hotels

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder med over 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. I 2020 ble Thon Hotels bransjevinner både i det norske Kundebarometeret og Sustainable Brand Index.

Thon Hotels har fra før et samarbeid med Thon Partner Hotel Kungsbron i Stockholm, nær Arlanda Express.

Les mer om Thon Hotels her: https://www.thonhotels.no/

Følg pressemeldinger fra Thon Hotels

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom