IKEA

OBEGRÄNSAD- en kolleksjonen i samarbeid med Swedish House Mafia

Del
IKEA og Swedish House Mafia har slått seg sammen for å demokratisere musikkproduksjonen i hjemmet og gjøre det mulig for de mange musikkelskere å slippe kreativiteten løs. Resultatet er OBEGRÄNSAD-kolleksjonen som lanseres oktober 2022.

IKEA og den elektroniske musikkgruppa Swedish House Mafia har utforsket musikk og kreativitet i hjemmet med mål om å gjøre hverdagen enklere for de som produserer, fremfører, spiller eller lytter til musikk. Resultatet av samarbeidet er OBEGRÄNSAD, en begrenset kolleksjon som vil gjøre det mulig for de mange å bygge det perfekte hjemmestudioet til en overkommelig pris.

OBEGRÄNSAD-kolleksjonen retter seg mot alle som setter pris på en god musikkopplevelse.
Med begrensede midler kan musikkfans, musikkprodusenter, DJ’s og skapere av musikk være kreative.

Bandet har delt egen innsikt og erfaringer rundt behovene man har når man ønsker å starte opp å være kreativ og produsere egen musikk.
–Siden vi var barn, har
vi verdsatt IKEAs tilnærming til å gjøre ting rimelig og tilgjengelig for de mange menneskene. For å reflektere det kreative tenåringslivet vårt, fant vi ulike måter å bruke IKEA-møbler på. Samarbeidets formål ble dannet basert på vår egen personlige reise i livet, sier Swedish House Mafia.

Kolleksjonen består av mer enn 20 smarte hjemmeinnredningsløsninger for produksjon og fremføring av musikk i hjemmet – samt løsninger for å lytte til musikk og skape en avslappet atmosfære. Samlingen inkluderer en platespiller, LED-lys, vegg- og gulvlamper, en klokke og platestativ. I tillegg finner du et skrivebord, to ulike hyller, en lenestol, vesker- til og med tøfler.

– Vi ønsket å senke tersklen for å få folk til å lage musikk. Forhåpentligvis inspirerer og gjør samlingen vår det mulig for flere å være mer kreative i hjemmet sitt. Det trenger ikke å begrenses til bare musikkproduksjon, det kan være så mye mer, sier Swedish House Mafia.

De kommende DJ-ene og musikkprodusentene vil forhåpentligvis sette pris på den nye OBEGRÄNSAD hylleenheten, en remake av KALLAX som er designet med en ekstra plass for forsterkere og en høyere enhet. OBEGRÄNSAD skrivebord med høyttalerstativer og en uttrekkshylle, samt OBEGRÄNSAD stand for bærbar PC, nettbrett og høyttalere. En blanding av belysning og myke møbler er avgjørende for å få riktig stemning og komme inn i kreativ flyt.

OBEGRÄNSAD er designet med den klassiske svarte estetikken og minimalistiske, elegante designen som støtter teknologien og hvordan den brukes. Som Swedish House Mafia sier det –Designet i samlingen vår har et tidløst tema med et tydelig spor av vårt DNA.

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 392 IKEA-varehus, inklusive alle norske varehus, i 32 land i verden. Sist år hadde disse varehusene 657 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 4,3 milliarder ganger. I Norge hadde våre varehus over 8,4 millioner besøkende, mens IKEA.no hadde over 49 millioner som var innom. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. IKEA har åtte planleggings- og bestillingspunkter i Haugesund, Arendal, Porsgrunn, Sarpsborg, Drammen, Ski, Akersgata i Oslo sentrum og Majorstuen. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

IKEA kommer til Vinkelgården på Majorstuen i Oslo28.6.2023 12:00:19 CEST | Pressemelding

Det er med stor glede vi annonserer at vi i løpet av høsten 2023 åpner et planleggings- og bestillingspunkt i den tradisjonsrike Vinkelgården på Majorstuen. Vi overtar DNBs lokaler på bakkeplan, men DNB skal fortsatt ha rådgivningskontor i andre etasje. Dette blir IKEAs åttende planleggings- og bestillingspunkt i Norge, og det sjette på Østlandet. IKEA Majorstuen blir på om lag 270 kvadratmeter, og kunder vil kunne se, ta og føle på sortimentet vårt – og få hjelp og veiledning til å tegne, planlegge og bestille alt fra kjøkken til garderobe.