Hold Norge Rent

PRESSEINVITASJON // Rydd med studentene på Universitetet i Stavanger

Del
I samarbeid med Hold Norge Rent og Clean Shores inviterer studentorganisasjonen Makua Makai til rydding av campus på Universistetet i Stavanger fredag 16. september.

Den nyeste temadagen i Strandryddeuka er "Studentenes dag". Denne dagen er perfekt for studenter da en ryddeaksjon er en sosial og inkluderende aktivitet. Man får komme seg ut fra lesesalen litt, møte nye folk og bidra til Norges største kollektive ryddedugnad.

Fredag 16. september skal Hold Norge Rent, studentorganisasjonen Makua Makai og Clean Shores rydde på campus til universitetet i Stavanger og pressen invitereres til å bli med.

Sted: Arne Rettedals Hus hovedinngang, Stavanger 

Når: Fredag 16. september kl. 12.00-14.00

Program:

12.00-12.15: Åpning av arrangementet, matservering og informasjon om dagen

12.15-14.00: Rydding av området på campus

Søppelplukking engasjerer flere frivillige enn noen annen aktivitet for miljøet, og nå skal dette feires! Meld din interesse for arrangementet ved å ta kontakt med heidi@holdnorgerent.no eller merethe@holdnorgerent.no

Nøkkelord

Kontakter

Merethe HommelsgårdKommunikasjonsleder

HNRs mediekontakt og koordinerer vårt kommunikasjonsarbeid. Hun er ansvarlig for våre nettsider og sosiale medier og er i tillegg blant annet redaktør for HNR-magasinet som kommer ut en gang per år.

Tel:+47 402 18 214merethe.hommelsgaard@holdnorgerent.no

Bilder

Om Hold Norge Rent

Hold Norge Rent
Hold Norge Rent
Storgata 19
0184 Oslo

400 01 438https://holdnorgerent.no

Hold Norge Rent er en ideell forening som arbeider mot forsøpling. Foreningen skal både forebygge forsøpling og bidra opprydding av søppel. Vår hovedoppgave er å engasjere frivillige til opprydding av eierløst avfall, og et av våre viktigste tiltak er Strandryddeuka som er Norges største kollektive ryddedugnad.

Følg pressemeldinger fra Hold Norge Rent

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Hold Norge Rent på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Hold Norge Rent

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom