Akademiet Norge

Akademiet Nettstudier blir leverandør av nettkurs til EF

Del
Akademiet Nettstudier blir leverandør av nettkurs til elever i videregående skole, som reiser på utveksling med EF Education First.
Fra høsten 2022 får EF sine utvekslingselever kostnadsredusert tilbud fra Akademiet Nettstudier.
Fra høsten 2022 får EF sine utvekslingselever kostnadsredusert tilbud fra Akademiet Nettstudier.

EF Education First tilbyr språkopplæring, utdanningsreiser, akademiske gradsprogrammer og kulturell utveksling. Elever i videregående skole som ønsker å reise på utveksling kan velge mellom en rekke ulike programmer – fra universitetsbyen Oxford, til ekte amerikansk high school i USA.

Fra høsten 2022 får alle som reiser med EF til skoler hvor enkelte av fagene de trenger ikke tilbys, mulighet til å ta fagene gjennom Akademiet Nettstudier.

Akademiet Nettstudier er Norges største offentlige godkjente nettskole og tilbyr nettkurs i fag fra videregående skole for privatister. Elever på utveksling tar da fagene de mangler som privatister og sikrer at skoleåret kan godkjennes ved hjemmeskolen i Norge.

Vi i EF er veldig begeistret for vårt nye partnerskap med Akademiet – en organisasjon som deler våre verdier om utdanning og kulturell utveksling i verden. Vårt samarbeid vil gjøre det mulig for flere norske studenter å forfølge drømmen om å oppleve en ny kultur, sier Tonje Nyberg, Country Product Manager i EF.


Leder for digital undervisning i Akademiet Privatist og Nettstudier, Sigurd Kvammen forteller at elevene får oppfølging av norske lærere og følger de norske læreplanene.

– Det er ikke alltid elever på utveksling får mulighet til å ta alle fag de trenger, for å få utvekslingsåret godkjent når de er tilbake på skolen her hjemme i Norge. Dette kan løses ved å ta disse fagene på nett med Akademiet Nettstudier.

Kvammen sier videre at Akademiet har lang og bred erfaring med videregående opplæring og at Akademiet Nettstudier er godt vant med å tilby undervisning på nett til elever i videregående skole på utveksling.

– Alle våre nettkurs er faglig oppdatert og presenteres i en enkel og forståelig struktur. Vi har god erfaring med å tilby våre nettstudier til elever på utveksling, og bidra til at elevene får et minnerikt år ute – samtidig som de får fagene de trenger godkjent i Norge.

Nettkursene tilbys kostnadsredusert til alle EF sine elever.

Nøkkelord

Kontakter

Sigurd Kvammen
Leder for digital undervisning
Akademiet Privatistskole og Nettstudier
405 55 879
sigurd.kvammen@akademiet.no

Bilder

Fra høsten 2022 får EF sine utvekslingselever kostnadsredusert tilbud fra Akademiet Nettstudier.
Fra høsten 2022 får EF sine utvekslingselever kostnadsredusert tilbud fra Akademiet Nettstudier.
Last ned bilde
Leder for digital undervisning i Akademiet, Sigurd Kvammen.
Leder for digital undervisning i Akademiet, Sigurd Kvammen.
Last ned bilde
Akademeiet Nettstudier for elever på utveksling med EF.
Akademeiet Nettstudier for elever på utveksling med EF.
Last ned bilde

Lenker

Om Akademiet Norge

Akademiet Norge
Akademiet Norge
Skogliveien 4, Bygg C
3047 Drammen

922 36 600http://www.akademiet.no/

Akademiet er Norges største private videregående skole med over 8.500 elever over hele landet.

Akademiet Videregående Skole finner du i Oslo, Sandvika, Drammen, Fredrikstad, Kristiansand, Sandnes, Ålesund og Bergen.
Våre skoler tilbyr et bredt utvalg av utdanningsprogram fra Studiespesialisering med realfag eller språk, samfunnsfag og økonomi, i tillegg til valg om ulike fokusområder som teknologi og forskning, business, juss, internasjonal linje, til studieforberedende Medier og kommunikasjon, Studiespesialisering med Toppidrett, Informasjonsteknologi og medieproduksjon og Påbygging til generell studiekompetanse.

Akademiet Grunnskole er realfagsskoler og holder til i Oslo og Drammen.

Akademiet Ungdomsskole finner du i Lier.

Akademiet Privatistskole for deg som skal ta fag fra vgs eller ønsker generell studiekompetanse som privatist, finner du i alle byer med videregående skoler, og også i Tønsberg og Trondheim. Privatistskolene tilbyr eksamensrettet undervisning med erfarne lærere i et bredt utvalg av fag. For deg som skal ta flere fag, tilbyr vi fagpakker. 

Akademiet Nettstudier er landets største offentlig godkjente nettskole, og tilbyr faglig oppdaterte og eksamensrettede nettkurs for deg som skal ta fag fra vgs som privatist. Med Akademiet Nettstudier kan du studere når og hvor du vil. Vi har fleksibel oppstart og passer derfor godt for deg med jobb eller andre forpliktelser uansett hvor i landet du befinner deg. Kursinnholdet er digitalt og blir presentert i en enkel og forståelig struktur.

Akademiet Utveksling tilbyr utveksling til en rekke destinasjoner for elever i VG2.

Heltbergskolene med Heltberg Private Gymnas har vært en del av Akademiet siden 2012. Høsten 2021 byttet skolene navn og ble Akademiet Heltberg-skoler.  

Akademiet jobber kontinuerlig for å bli bedre og for at våre lærere skal skape engasjement for læring, og vi tror at elevens motivasjon for læring skapes best av lærere som selv er engasjerte og ser hver enkelt elev. Vi skal være Norges beste og mest fremtidsrettede skole både når det gjelder pedagogikk og teknologi.

Følg pressemeldinger fra Akademiet Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Akademiet Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Akademiet Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom