BDO

Øystein Roghell returnerer til BDO

Del
Roghell er ny direktør Rådgivning i BDO Stor-Oslo.
Øystein Roghell gjør comeback i BDO (foto: BDO).
Øystein Roghell gjør comeback i BDO (foto: BDO).

Roghell jobbet i BDO i perioden 2013-2020, først med offentlige utredninger og analyser på oppdrag for våre kunder i samfunnsnyttig og offentlig sektor, deretter med kvalitetsledelse. Roghell er utdannet sosiolog, har omfattende erfaring med risikostyring og kvalitetsledelse fra privat og offentlig sektor og nå sist som Head of Risk & Compliance hos Azets.  

- Jeg ser frem til å kunne bidra med min erfaring for å hjelpe BDOs kunder og mine kolleger med å nå sine mål, sier Roghell, som vil få hovedansvar for utviklings- og analyseprosjekter knyttet til organisering og implementering av overordnede kontrollfunksjoner i privat og offentlig sektor, samt inngå i vårt sentrale team for internrevisjon og forvaltningsrevisjoner i privat, offentlig og samfunnsnyttig sektor.

- Øystein vil tilføre rådgivning en betydelig faglig tilleggsdimensjon, med særskilte styrker innenfor organisasjonsfaget, sier Morten Thuve, Partner og leder for rådgivning i BDO.

Roghell tiltrådde som direktør 1. august.

Kontakter

Bilder

Øystein Roghell gjør comeback i BDO (foto: BDO).
Øystein Roghell gjør comeback i BDO (foto: BDO).
Last ned bilde

Om BDO

BDO
BDO
Hovedkontor i Vika Atrium, Munkedamsveien 45
0250 Oslo

23 11 91 00http://www.bdo.no

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi nær 2000 ansatte og 60 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 164 land og teller mer enn 111 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Følg pressemeldinger fra BDO

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BDO på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BDO

Frykter permitteringsbølge og konkurser i bygg og anlegg23.10.2023 13:34:46 CEST | Pressemelding

Bygg- og anleggsbransjen er soleklart på topp når det gjelder konkurser. 2.kvartal i år var det hele 325 konkurser, noe som er en økning på 12 prosent fra samme kvartal i fjor. Statistikken for 3. kvartal viser at trenden dessverre fortsetter. Med flere rentehevinger både bak oss og trolig foran oss, i tillegg til bråstoppen i boligmarkedet, er det ingen grunn til å tro at dette vil snu med det første.

Banker er lengre fremme på bærekraftsrapportering enn andre bedrifter19.4.2023 09:00:00 CEST | Pressemelding

BDO har for fjerde år på rad kartlagt status for bærekraft i små og mellomstore banker i Norge. Hele 86 prosent utarbeider ekstern bærekraftsrapportering, og modenheten og profesjonaliteten i bærekraftsarbeidet øker. Likevel er det én varsellampe i undersøkelsen: Mindre enn 1/3 av bankene har satt seg inn i EU-taksonomien og EUs nye rapporteringskrav i CSRD. Begge regelverkene treffer raskt.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom