Grappa Musikkforlag ASGrappa Musikkforlag AS

Ny versjon av "Kardemommesangen" ute nå!

Del
Sol Heilo er musikalsk sjef bak ny versjon av den kjente og kjære musikken fra Thorbjørn Egners verden
Cover: Kademommesangen - Kardemomme by
Cover: Kademommesangen - Kardemomme by

Lytt til den her

Nå skal de kjente og kjære melodiene fra «Folk og røvere i Kardemomme by» liste seg inn under hjernebarken din og bli der.

En ny animasjonsfilm fra Qvisten Animation basert på Egners evigunge klassiker nærmer seg ferdig. Filmen er spilt inn i Kardemomme by Filmstudio i Dyreparken, kun et steinkast fra den ekte Kardemomme by. Høstens store familiefilm om Kardemomme by kommer julen 2022.

Sol Heilo har re-arrangert all musikken, og står bak de nye versjonene av de kjente og kjære klassikerne.

- Det er en ubeskrivelig stor ære å få lov til å røre ved dette materialet, som er en del av hjertet mitt og oppveksten min. Egners musikk har absolutt vært med på å utforme mitt eget musikalske uttrykk, og jeg har med stor respekt forsøkt å beholde det gamle uttrykket i en ny og mer moderne innpakning, sier Sol Heilo. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Cover: Kademommesangen - Kardemomme by
Cover: Kademommesangen - Kardemomme by
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye