NRK

Espen Olsen Langfeldt blir ny sportsredaktør i NRK

Del
Nåværende programredaktør Espen Olsen Langfeldt er ansatt som ny redaktør i Sportsavdelingen i NRK.
Espen Olsen Langfeldt. Foto: Ole Kaland/NRK
Espen Olsen Langfeldt. Foto: Ole Kaland/NRK

– Espen er en energisk medieleder med stor kunnskap om journalistikk og publisering på alle plattformer. Og et brennende hjerte for sport - både de store eventene som samler hele nasjonen og den kritiske sportsjournalistikken. Vi er sikre på at Espen kan lede NRK Sport inn i en ny tid med nye utfordringer i stadig raskere tempo, sier konstituert direktør for Marienlystdivisjonen i NRK, Charlo Halvorsen. 


Kommer fra Nyhetsdivisjonen 

Espen Olsen Langfeldt er i dag programredaktør i Nyhetsdivisjonen med ansvar for digital publisering av nyhetsinnhold og direkte oppdateringer på TV, radio og nett. Han har tidligere vært blant annet redaksjonssjef i VG. 

– Jeg gleder meg enormt til å begynne i NRK Sport. Det er en institusjon i Norge som forvalter et meget viktig oppdrag på vegne av NRK og det norske folk, og det er med en viss ærefrykt og stolthet at jeg går inn i den jobben. Jeg vet at det er veldig mange dyktige folk i avdelingen, og de gleder jeg meg til å jobbe sammen med, sier Espen Olsen Langfeldt. 

Det er ikke avklart når han tiltrer i sin nye stilling, men det blir i løpet av høsten. Det er Egil Sundvor som innehar stillingen i dag, men han skal over i ny rolle som redaktør i Dokumentar- og samfunnsavdelingen i NRK.  

Kontakter

Bilder

Espen Olsen Langfeldt. Foto: Ole Kaland/NRK
Espen Olsen Langfeldt. Foto: Ole Kaland/NRK
Last ned bilde

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. NRK er Norges offentlig eide allmennkringkaster med et bredt radio-, TV-, nett- og podkasttilbud, og ni av ti nordmenn bruker minst ett NRK-tilbud daglig. NRK har cirka 3300 ansatte fordelt på om lag 50 kontorer rundt om i landet.

Følg pressemeldinger fra NRK

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye