Sony Music Norway

Hjerteskjærende ærlighet fra JOP

Del
Med en CV de fleste andre 22-åringer bare kan drømme om, slipper nå norsk-nederlandske JOP sin nyeste singel «What if»! Etter massiv respons i sosiale medier og over 15 millioner views på en video på TikTok som teaser låta, er JOP endelig klar til å slippe den etterlengtete låten.

Nesten et år har gått siden JOP sist slapp musikk ut i verden, men siden forrige utgivelse har det ikke skortet på tilbudene hos Gausdalingen. Det unge talentet har jobbet med ingen ringere enn den norske DJ-superstjernen Alan Walker på hans siste album, den platinasertifiserte produsentduoen Skinny Days på «You Don´t have an heart» og vært med å skrive «Feelin’ Like» på Pentagon’s #1 album i Korea – og ikke minst signert en global artistavtale med Sony Music Norge og Tyskland. 

«What If» kom til live i en session med produsent Jonas Kalisch i Berlin, og det stod ikke på følelsene når låten ble skrevet.

««What if» handler om at kjærlighet er sterkere enn hat. Den handler om å være i et forhold der man krangler om dumme ting som ikke betyr noe på slutten av dagen, og at du elsker den personen mer enn noen krangel du noen gang vil ha. Produsenten min Jonas spilte av et track til meg, og jeg kjente at melodiene og ordene bare falt ut av munnen min, og etter to timer var låten ferdig» - JOP

Det er ikke bare millioner av streams som ligger bak navnet JOP, det ligger også titalls millioner av visninger på hans TikTok-profil under navnet @jopwelldone. På veien har han generert over 1.6 millioner likes på videoene hans hvor han jevnt og trutt avslører små snutter fra sitt musikalske univers, som blant annet består av et selvskrevet vers til The Kid Laroi og Bieber-smashen «Stay» med svimlende 1.8 millioner visninger.

Hva mer kan man egentlig ønske seg enn en brunstig ballade fra en stemme som hører til i verdensklassen?

 «What if» er ute fredag 26.august.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye