Sony Music Norway

Viktig påminnelse fra Ingrid Lovise 

Del
Fredag 19. august slipper Ingrid Lovise singelen «Wild» på Drabant. Det er en frisk og smakfull påminnelse om hvor viktig det er å ikke la andres ondsinnede kommentarer påvirke ditt eget syn på deg selv.
Wild artwork
Wild artwork

«Ikke la andre bestemme din egenverdi.»

Ingrid Lovise varsler nye takter med sin singel «Wild». Dette er første låt ut fra hennes andre album, og den unge artisten har tydelig vokst siden debutalbumet «Half of Her Heart & the Other Part» kom ut i fjor. 
Hennes nye samarbeidspartner, produsent og pianist Martin Vinje, bidrar til et friskt og delikat lydbilde som driver Ingrid Lovises tekst og melodi fremover på en fengende måte. 
«Wild» handler om å innse at noens påstander om en selv er feil. Videre å se at en kan heve seg over dette, og gå videre fra noen som bare spiller spill med en og får en til å føle seg dum og klønete. 
«Wild» er toneangivende for hva vi kan vente oss fra Ingrid Lovise fremover. En en ærlig og modig tilnærming i en enda friskere stil. 

«Wild» fra Ingrid Lovise er tilgjengelig fra fredag 19. august 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Wild artwork
Wild artwork
Last ned bilde
Ingrid Lovise (c) Alexander Sylte/Syltefoto
Ingrid Lovise (c) Alexander Sylte/Syltefoto
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway