Økt etterspørsel etter reiser i høstferien – TUI øker kapasiteten

Del
Tall fra TUI viser økt etterspørsel etter utenlandsreiser i høstferien, selskapet setter derfor opp 5 ekstra avganger til Gran Canaria i uke 40 og 41 fra Oslo, Kristiansand, Haugesund, Stavanger og Trondheim. Mange avganger i høstferien er allerede fullbooket, og antall bestillinger har mer enn doblet seg de siste ukene.

-  Vi ser at etterspørselen etter reiser i høstferien vokser mer enn vi hadde forventet, og mange av avgangene er allerede fullbooket. Vi setter derfor inn ekstra avganger til Gran Canaria fra utvalgte flyplasser i Norge, sier Nora Aspengren Kommunikasjonssjef i TUI.

Forutsigbarhet i feriebudsjettet er viktig

Den største andelen av reisende i høstferien er barnefamilier som velger 4 og 5 stjerners hoteller med All Inklusive. Kreta og Gran Canaria er mest populært, også i år.  

-  Vi ser at forutsigbarhet i feriebudsjettet er viktig for de reisende, og det er nok mye av grunnen til at mange velger all inklusive i høstferien.  Fri isbar for de minste er nok også en vinner, sier Aspengren.

Destinasjoner

  1. Kreta
  2. Gran Canaria
  3. Rhodos
  4. Mallorca
  5. Kypros

Mest populære hoteller:

  1. TUI Blue Alcudia Pins
  2. TUI Blue Atlantica Caldera Beach
  3. Blue Star Paraiso de Alcudia
  4. TUI Blue Nausicaa Beach
  5. TUI Blue Atlantica Aegean Park

Nye avganger:

Oslo – Gran Canaria: 30. September

Kristiansand – Gran Canaria: 03. Oktober

Haugesund – Gran Canaria: 7. Oktober

Stavanger – Gran Canaria: 08. Oktober

Trondheim – Gran Canaria: 10. oktober

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI (Tourist Union International) er den ledende reiseoperatøren i verden. 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI. TUI Norge ble etablert i 1973. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Spania. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over. TUI har tatt en hovedrolle i arbeidet med å skape en mer bærekraftig reiselivsnæring. 

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom