Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren befarer Tretten bru

Del
Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård reiser i dag på befaring til Tretten bru i Gudbrandsdalen etter at broen kollapset i dag tidlig.

Nygård er på reise i Innlandet i dag, hvor han blant annet er på befaring av Stange stasjon, Minnevik jernbanebru og Eidsvoll stasjon. Etter at det oppsatte programmet er over, vil han også reise til den kollapsede Tretten bru. Her vil han få en orientering av samferdselssjef i Innlandet fylkeskommune, Aud Riseng. Det vil bli tid til intervjuer etter orienteringen.

Tid: ca. kl. 17.45

Se samferdselsministerens øvrige program i Innlandet i dag: 

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Stange og Eidsvoll 15. august - regjeringen.no

Kontaktperson: kommunikasjonsrådgiver Kristoffer Moene Rød, tlf. 48250969

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, vei- og jernbanesektoren og for riksveiferjene.

Følg pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Innfører tilpasninger for turistnæringen: Nå kan sjåfører ta drosjeførerprøven på engelsk1.12.2023 10:15:56 CET | Pressemelding

– Turister som er på opplevelsesturer i Norge snakker sjeldent norsk, og da trenger vi heller ikke kreve at sjåførene skal ta drosjeførerprøven på norsk. Likevel ønsker vi at alle som jobber med å transportere passasjerer i Norge, skal være trygge sjåfører med beviselig kompetanse. Derfor har vi drosjesjåførprøver, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom