ŠKODA

ŠKODA viser den første interiørtegningen av konseptbilen VISION 7S

Del
ŠKODA viser for første gang interiørbilder av deres nye design gjennom konseptbilen VISION 7S. Den fullelektriske konseptbilen har plass til opptil syv personer. – Funksjonaliteten og romsligheten er rett og slett en gavepakke for store deler av ŠKODAS målgruppe, sier Thomas Meiner, direktør i ŠKODA Norge.
SKODAS nye konseptbiler rommer opptil syv seter
SKODAS nye konseptbiler rommer opptil syv seter

Fullelektriske VISION 7S er den første konseptbilen som viser frem ŠKODAS nye designprofil. Hovedtrekkene er bærekraftige materialer, minimalistisk design, praktiske og mobile løsninger og sjenerøst med plass. Opptil syv personer kan få plass over tre rader – selvsagt med ŠKODAS faste, smarte tilbehør og signatur Simply Clever.

- Det nye designet er både pent og smart med brukeropplevelsen som viktigste utgangspunkt. Her vil ŠKODA-eierne finne fleksible interiørelementer og helt nye funksjoner, forteller Meiner.

Det er for eksempel tegnet inn muligheten til å ha et barnesete integrert i midtkonsollen bak i bilen. Baksiden av forsetene er utstyrt med videoskjermer for passasjerene på andre og tredje rad. I tillegg har setene integrert egne ryggsekker til glede for de som sitter bak.

Det romslige interiøret vil ha to ulike modus som skal gi best mulig utnyttelse av bilen; kjøring og avslapping. I kjøremodus vil alle posisjoner være satt i ideell kjøreposisjon. Til avslapping aktiveres posisjoner der eksempelvis rattet flyttes til siden og første og andre rad flyttes bakover for en enda mer avslappet posisjon. Dette skal gi passasjerene full komfort og maksimal romfølelse.

ŠKODA AUTO annonserte nytt designspråk under årets pressekonferanse i mars. Det nye designet skal bygge videre på ŠKODAs verdier som robushet og funksjonalitet.

- Vi gleder oss veldig til å følge med på denne konseptbilen, og se hvordan den videreutvikles og etter hvert treffer det norske markedet. Funksjonaliteten og romsligheten er rett og slett en gavepakke for store deler av ŠKODAS målgruppe, og denne bilen byr på et svært lekkert og innovativ design, avslutter Meiner.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

SKODAS nye konseptbiler rommer opptil syv seter
SKODAS nye konseptbiler rommer opptil syv seter
Last ned bilde
Thomas Meiner, direktør i SKODA Norge
Thomas Meiner, direktør i SKODA Norge
Last ned bilde

Om ŠKODA

ŠKODA
ŠKODA
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.skoda-auto.no

Škoda - Smarte løsninger hele veien

Følg pressemeldinger fra ŠKODA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ŠKODA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ŠKODA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye