Viken idrettskrets

Det er det vi fikk ut av Drillo i dag. Hva tenker du om det, Tore?

Del
- Jeg synes at det er kult at han stiller opp og tar til orde, og sier noe om det. Jeg tenker at han er en man av sin tid og at han nok minner om mange pappaer, og besteforeldre rundt omkring, som synes at dette er rart og dette snakker vi ikke om.
Tore Petterson, åpen homofil TV-profil via FaceTime.
Tore Petterson, åpen homofil TV-profil via FaceTime.

Men at han sier at det er en selvfølgelighet at fotballen er for alle, da har vi kommet langt når vi fått med oss de godt voksne på den tankegangen. Hvis de kan være med på det, da kan vi nå ut til hvem som helst! fortsetter Tore Petterson.

Det var i den nyeste episoden av Gullvaffel-poddenat Tore Petterson ytret sitt ønske om at Drillo kan være en viktig person som går foran som hetero idrettsprofil for å gjøre det enklere for skeive å komme seg ut av skapet.

Les også: Drillo ønsket av Pride miljøet

Vi ringte opp Egil "Drillo" Olsen som tok seg tid til å svare på oppfordringen:

- Jeg føler at jeg aldri har vært særlig engasjert i den problematikken, men jeg har levd et liv i fotballen og opplevd, da jeg var fotballspiller selv, men det er jo fryktelig lenge siden. Da var det nok en del skepsis, og også til viss grad fordømmelse av homofile. Da snakker vi om femti år siden, forteller Egil "Drillo" Olsen.

Det har jo blitt både avkriminalisert, og vært på tapetet, men det er fortsatt viktig å få holdningene ut av skapet også i idretten. Kan du si noe for å få holdningene ut til fotballen?

- For all del, for all del, naturligvis skal fotballen være for alle, og legning har ikke noe som helst å si i den sammenhengen der, avslutter han.

Kontakter

Bilder

Tore Petterson, åpen homofil TV-profil via FaceTime.
Tore Petterson, åpen homofil TV-profil via FaceTime.
Last ned bilde

Om Viken idrettskrets

Viken idrettskrets
Viken idrettskrets
Strømsveien 80
2010 Strømmen

41 90 01 02https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/viken/

Viken idrettskrets består av ca. 1.500 idrettslag, 51 idrettsråd og 55 særidretter og utgjør om lag 22% av medlemsmassen i norsk idrett.

Følg pressemeldinger fra Viken idrettskrets

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Viken idrettskrets på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Viken idrettskrets

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye