IKEA

IKEA lanserer nye produkter i samarbeid med Ilse Crawford

Del
I september kommer IKEA med mange spennende nyheter til hjemmet. Med over 60 nye produkter finnes det noe for enhver smak. Et av lanseringens høydepunkter er en kjøkkenkolleksjon fra den anerkjente designeren Ilse Crawford.

Klassikere i ny drakt og helt nye favoritter kommer sammen i årets høstkolleksjon. Enten du har en utforskende, leken og fresh stil eller foretrekker det nostalgiske, naturlige og tradisjonelle er det mye å glede seg over i kolleksjonene. 

Ta med deg minnene fra sommeren på hytta med det viltblomstrede sengetøyet NÄSSELKLOCKA. Sammen med den nydelige rosa IDÄNA-sengen, får soverommet en sommerlig ro over seg. 

Den matglade kan glede seg over samarbeidet med designeren Ilse Crawford og Studio Ilse. FINMAT byr på designerens signatur Skandi-estetikk, med fire unike gryter og panner i kobber, som kombinerer funksjonalitet og stil i det skandinaviske kjøkkenet, i tillegg til en rekke andre nyheter til bordet. 

De grafiske dyreprintene fra designeren Hannah Wilcox, oppfordrer oss til å utforske det lekne og kreative i stilen i hjemmet. Sengetøyet PURPURBRÄCKA står fint med putetrekket TAPETMAL, og kan lett kombineres med sterke farger for ekstra personlighet.

Ta med naturen inn i hjemmet med de vakre og naturlige produktene, laget av bærekraftige materialer, slik som GILLSTAD-veggpynten laget av sjøgress. Den nye TÖRNBÅR plantepotten og IGELSTORP veggdekorasjoner er håndlaget av dyktige vevere i Madurai, India. Hver del bruker bærekraftige bananfibre med naturlige fargevariasjoner, noe som betyr at ingen er like.

De nye produktene lanseres til høsten, og skal inspirere til å trekke seg tilbake til hjemmet etter en sommer utendørs. Det er bare å glede seg.

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 392 IKEA-varehus, inklusive alle norske varehus, i 32 land i verden. Sist år hadde disse varehusene 657 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 4,3 milliarder ganger. I Norge hadde våre varehus over 8,4 millioner besøkende, mens IKEA.no hadde over 49 millioner som var innom. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. IKEA har åtte planleggings- og bestillingspunkter i Haugesund, Arendal, Porsgrunn, Sarpsborg, Drammen, Ski, Akersgata i Oslo sentrum og Majorstuen. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

IKEA kommer til Vinkelgården på Majorstuen i Oslo28.6.2023 12:00:19 CEST | Pressemelding

Det er med stor glede vi annonserer at vi i løpet av høsten 2023 åpner et planleggings- og bestillingspunkt i den tradisjonsrike Vinkelgården på Majorstuen. Vi overtar DNBs lokaler på bakkeplan, men DNB skal fortsatt ha rådgivningskontor i andre etasje. Dette blir IKEAs åttende planleggings- og bestillingspunkt i Norge, og det sjette på Østlandet. IKEA Majorstuen blir på om lag 270 kvadratmeter, og kunder vil kunne se, ta og føle på sortimentet vårt – og få hjelp og veiledning til å tegne, planlegge og bestille alt fra kjøkken til garderobe.