Møller Mobility Group

Mitt Dekkhotell ekspanderer - etablerer nye dekkhotell i Drotningsvik og på Lillestrøm

Del
Mitt Dekkhotell er i sterk vekst og bygger nå nye dekkhotell henholdsvis på Lillestrøm og i Drotningsvik for å styrke tilbudet ytterligere både i Stor-Oslo og Bergens-regionen.
Drotningsvik
Drotningsvik

Dekkhotellkjeden Mitt Dekkhotell består i dag av fire dekkhotell i Stor-Oslo, ett i Bergen og ett i Tønsberg.

Nå bygges det nye dekkhotell både på Lillestrøm, med plass til 7500 hjulsett, og i Drotningsvik, med plass til 12 500 hjulsett. Førstnevnte åpner allerede i høst, og anlegget i Bergen skal stå klart våren 2023.

Populære tjenester og grønnere anlegg
Anleggene blir blant Norges mest moderne grønne dekkhotell, med fokus på energieffektivisering, blant annet ved hjelp av solcelleinstallasjoner.

- Dette er et stort steg i riktig retning for å nå ambisjonen om å bli den ledende dekkhotellaktøren i det norske markedet, sier administrerende direktør Erik Jacobsen i Mitt Dekkhotell.

I tillegg utvider Mitt Dekkhotell også kapasiteten ved dekkhotellet på Økern til 15 000 hjulsett.

Økt etterspørsel, kombinert med et stadig økende samarbeid med Møller Bil og øvrige partnere, har ført til at dekkhotellbeholdningen har økt med om lag 50 prosent siden starten av 2021.

I sum vil Mitt Dekkhotell, når de nye dekkhotellene står ferdig, ha en kapasitet på over 63.000 hjulsett, og dermed være en av landets største dekkhotellkjeder målt i kapasitet. 

- På sikt har vi en klar ambisjon om å utøke dekningen til flere av de største byene, samtidig som vi også skal ha de mest fornøyde kundene, avslutter Jacobsen.

Kontakter

Administrerende direktør Erik Jacobsen: erik@mittdekkhotell.no

Bilder

Drotningsvik
Drotningsvik
Last ned bilde
Hvam/Lillestrøm
Hvam/Lillestrøm
Last ned bilde

Lenker

Om Møller Mobility Group

Møller Mobility Group
Møller Mobility Group
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.moller.no

Følg pressemeldinger fra Møller Mobility Group

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Mobility Group på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Møller Mobility Group

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom