Volkswagen Nyttekjøretøy

En smakebit av designet i nye Amarok

Del
Det nærmer seg premiere på nye Amarok fra Volkswagen Nyttekjøretøy. Interiøret i pickupen får et løft med en rekke nye førerassistentsystemer.

- Displayenheten i den nye Amarok blir vertikalt orientert, med bedre overblikk og en rekke kontrollmuligheter. Skjermen vil være på opptil 12 tommer, sier direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Norge Håkon Wirak.

Volkswagen lover enda bedre overblikk og enklere betjening av skjermen i premium-pickupen. Den nye displayenheter kommer med 10- eller 12-tommer skjerm i riktig plassert høyde og vinkel, som gir sjåføren god oversikt uten å ta fokuset vekk fra veien.

- Amarok vil bli tilgjengelig med over 30 førerassistentsystemer. Disse kan enkelt betjenes via displayet. Mer enn 20 av disse vil for første gang bli å finne i en Amarok. Dette inkluderer sporholder- og sporskiftassistenter, lys- og hastighetsassistenter, og også 360-graders kameravisning av omgivelsene, og trafikkskiltgjenkjenning, forteller Wirak.

Interaksjonen mellom brukerne og bilen kan enkelt gjøres med det sentrale kontrolldisplayet – for eksempel gjennom nettbaserte tjenester fra «We Connect», betjeningen av klimafunksjoner, infotainment, navigasjon, parkeringsassistenter og det eksklusive premium-lydanlegget (tilvalg). Det finnes også en rad av brytere under displayet, som gir direkte tilgang til tallrike funksjoner.

Volkswagen har solgt over 830.000 eksemplarer av Amarok siden den første utgaven ble lansert. Mye av salgssuksessen kan tilskrives drivlinjer, høy nyttelast og trekkevne, systematisk funksjonalitet og et design som gjør seg godt, både på på veier og i terreng.

Importøren Harald A. Møller åpner forhåndssalget av Amarok i slutten av året. De første markedene vil få modellen med dobbeltkabin og fire dører.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Håkon Wirak, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy
Håkon Wirak, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy
Last ned bilde

Om Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy
Volkswagen Nyttekjøretøy
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.vw.no

Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy er Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, og ble Norges mest kjøpte varebilmerke for 17. året på rad i 2021. Kvalitet, sikkerhet, skreddersøm og høyt utstyrsnivå kjennetegner modellene. Den fullelektriske e-Crafter er Volkswagens modell for kunder som ønsker en utslippsfri varedistribusjon i byene.

Fra 2022 vil Volkswagen tilby den helt nye ID. BUZZ Cargo som skal bygges på den nye elektriske plattformen i Hannover.

Følg pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen Nyttekjøretøy på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye