Norges Ishockeyforbund

Cato Cocozza ny daglig leder i Elitehockey

Del
Tidligere i år lyste Elitehockey AS ut stillingen som daglig leder. I dag ble det offentliggjort at stillingen er besatt.

Pressemelding fra Elitehockey AS:

— Det er en glede å kunne meddele at Cato Cocozza er ansatt som ny daglig leder i Elitehockey AS. Cato har en bred erfaring som spiller i Eliteserien i ishockey og har etter endt sportslig karriere jobbet som trener og lærer på NTG-U Bærum, forteller Henning Svendsen, styreleder i Elitehockey AS.

Elitehockey er et selskap som er eid 50% av Norsk Topphockey AS og 50% av Norges Ishockeyforbund.

— Vi ønsker med denne ansettelsen å styrke merkevaren til Eliteserien i ishockey og ta videre steg mot en helprofesjonell liga, fortsetter Svendsen.

Cato selv gleder seg til å starte opp i stillingen medio august.

— Dette er en spennende stilling jeg gleder meg til å ta fatt på. Norsk hockey står i en god utgangsposisjon, med nye haller og nye krefter som kommer inn. Det ligger helt klart et potensiale her, som vi kan utnytte, forteller han.

— I denne posisjonen vil jeg bruke de erfaringene jeg har gjort meg gjennom årene som aktiv utøver. Det er en fordel at jeg har spilt i mange år og representert flere lag. Dette gjør at jeg har god kjennskap til ligaen og menneskene rundt, fortsetter Cocozza.

— Jeg har et ønske om å være en synlig og inkluderende person, som bidrar til at norsk hockey vokser, blir mer profesjonalisert og attraktiv. Jeg liker dagens engasjement og deltar gjerne i diskusjoner omkring hvordan norsk hockey skal utvikle seg fremover, legger 38-åringen til.

— Jeg tar gjerne imot innspill til hvordan ligaen og produktet kan bli bedre. Jeg mener vi kan lære mye av hverandre og se på gode erfaringer andre ligaer gjort seg ute i Europa, avslutter han.

For kontakt:

Kristoffer Holm, styremedlem Elitehockey AS, tlf. 918 27 528.
Tore Christiansen, styremedlem Elitehockey AS, tlf. 906 39 584.
Cato Cocozza, daglig leder Elitehockey AS, tlf. 990 10 624.

 

Bilder

Om Norges Ishockeyforbund

Norges Ishockeyforbund
Sognsveien 75J
Oslo

(+47) 21 02 90 00http://www.hockey.no

Følg pressemeldinger fra Norges Ishockeyforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Ishockeyforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Ishockeyforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom