Asplan Viak

Ny SoMe-ansvarlig i Asplan Viak

Del
Mats Hjelmeland er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver og vil ha ansvaret for sosiale medier i selskapet. Han tiltrår i stillingen 1.juli.
Foto: Mats Hjelmeland
Foto: Mats Hjelmeland

Mats Hjelmeland kommer fra Schibsted Partnerstudio hvor han er prosjektleder og innholdsprodusent. Tidligere har han jobbet i NRK, NHO Service og Handel og Mer Music.

-Asplan Viak er et av Norges ledende rådgvivningsselskaper med tilstedeværelse i hele landet. Sammen med deres kompetanse og spennende prosjekter åpner dette opp for store muligheter innen sosiale medier. Det å få muligheten til å lede kommunikasjonen og innholdsproduksjonen til selskapet på sosiale medier er noe jeg gleder meg til. Jeg ser frem til å kunne bygge videre på og utvikle deres nåværende posisjon og min egen kompetanse innen kommunikasjonsfaget, sier Hjelmeland.

Han vil rapportere til Yusuf Nebi Bastas, leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i Asplan Viak.

-Vi har mange følgere og sosiale medier er helt sentral for oss når det gjelder digital markedsføring og det å dele innsikt som kan bidra til å belyse samfunnsdebatten. Her vil Mats få en nøkkelrolle, forteller Bastas.

Kontakter

Bilder

Foto: Mats Hjelmeland
Foto: Mats Hjelmeland
Last ned bilde

Om Asplan Viak

Asplan Viak
Asplan Viak
Kjørboveien 20
1337 Sandvika

+47 46 26 59 16http://www.asplanviak.no

Asplan Viak er et av Norges ledende rådgivningsselskaper innen plan, arkitektur- og ingeniørfag. Vi er alltid helhetlige i vår tilnærming og forretningsmodellen vår baserer seg på vår kompetanse innen alle faser av et prosjekt. Vi mener de mest nyskapende og bærekraftige løsningene oppstår gjennom tverrfaglighet og ikke ved å jobbe med hvert enkelt fag isolert. Alt vi leverer skal være fremsynt, varig og helhetlig. Asplan Viaks kompetanse finner du fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Våre medarbeidere er tilstede over hele landet, fordelt på 32 kontorer.

Følg pressemeldinger fra Asplan Viak

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Asplan Viak på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Asplan Viak

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom