Sony Music Norway

ZadeKing med sommerlåt!

Del
Norges ukronede afropopkonge ZadeKing er endelig ute med ny musikk, og den karismatiske Haldengutten gir oss nok en gang en grunn til å starte sommerferien tidlig med den catchy og sommerlige låten «Gjøre noe dumt».

Med hans unike, sprudlende og upretensiøse tilstedeværelse har ZadeKing spredd positiv energi med låter som «Hola Mamacita», «Ta det rolig» ft. Morgan Sulele, og «Kumbaya». Han har også hatt flere radiolistinger på mP3, P3 og P3X og har på veien generert mer enn 10 millioner streams. Hans ærlige tekster og skinnende personlighet sørger for høy energi på scenen og lav terskel for feststemning i publikum.

 For kort tid siden slapp han sammen med Hagle og Blåsemafian låten «Høl i potta», som siden slipp har ligget godt inne i topp 50, med en foreløpig peak på #12.

 «Altså, alle har hatt eller har et crush som kan få deg til å glemme sunn fornuft..så man gjør kanskje noe for denne personen eller med for den slags skyld, som man kanskje kommer til åangre på senere. Noen som det er verdt å gjøre noe dumt med.» - ZadeKing.

Låten er laget sammen med hitmaskinene Morgan Sulele og Anders Nilsen, og er akkurat den låten du trenger i sommer.  


Jeg håper folk digger låta og viber med den i sommer.

La deg rive med og dans uten hemninger.

«Gjøre noe dumt» er ute fredag 10. juni.»

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
(C) Peter Bruteig Henriksen
(C) Peter Bruteig Henriksen
Last ned bilde
(C) Peter Bruteig Henriksen
(C) Peter Bruteig Henriksen
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye