Altibox

Altibox og Viaplay Group enige om langsiktig avtale

Del
Ny avtale gjør at kunder med tv- strømme- og underholdningstjenester fra Altibox blant annet sikres tilgang til vintersport, formel 1, golf og håndball og muligheten til å se alle kamper fra Premier League.
Tor Morten Osmundsen, administrerende direktør i Altibox. Foto: Elisabeth Tønnessen.
Tor Morten Osmundsen, administrerende direktør i Altibox. Foto: Elisabeth Tønnessen.

- Vi er svært glade for å fortsette det gode samarbeidet vårt med Viaplay. Avtalen sikrer våre kunder tilgang til innhold fra en av de sterkeste aktørene på sport, serier og annen underholdning, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox.

Avtalen mellom Viaplay Group og Altibox innebærer at Altibox vil fortsette å tilby Viaplays V sport og V film-kanaler og de norske kanalene TV 3, V4 og TV6. Innholdet vil være tilgjengelig gjennom Altibox’ poengsystem som sikrer kundene friheten til å velge ønsket innhold.

- Viaplay Group har jobbet godt med Altibox i mange år allerede og er glade for å videreføre og videreutvikle dette samarbeidet. Nå vil Altibox-kundene kunne nyte hvert eneste øyeblikk av den nye Premier League-sesongen med Erling Braut Haaland på plass i Manchester City. Seerne får også tilgang til den stadig voksende porteføljen av Viaplay Originals, som Pørni, Gulltransporten og Fenris i tillegg til blockbustere fra Hollywood, sier kommersiell direktør Kim Poder i Viaplay Group.

Altibox-kundene vil kunne se alle sesongens 380 Premier League-kamper. Kostnaden for full tilgang til samtlige kamper vil være 649 kroner i måneden. Med V Premium eller Viaplay Total får kundene også tilgang til hele det gode sports- og underholdningstilbudet som Viaplay leverer.

I tillegg til Premier League, har Viaplay de norske rettighetene til vintersport fra det internasjonale skiforbundet, Bundesliga, EFL Championship, Carabao cup (ligacupen), FA-cupen, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Formel 1, herre- og kvinnehåndball, NHL og mye mer.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Tor Morten Osmundsen, administrerende direktør i Altibox. Foto: Elisabeth Tønnessen.
Tor Morten Osmundsen, administrerende direktør i Altibox. Foto: Elisabeth Tønnessen.
Last ned bilde
Kim Poder, kommersiell direktør i Viaplay Group. Foto: Peter Knutson
Kim Poder, kommersiell direktør i Viaplay Group. Foto: Peter Knutson
Last ned bilde

Om Altibox

Altibox
Altibox
Breiflåtveien 18
4017 Stavanger

https://www.altibox.no

Altibox har levert internett-, tv- og telefonitjenester over fiber siden 2002. Gjennom samarbeid med regionale og lokale fiberleverandører har Altibox-partnerskapet til sammen over 800.000 aktive kunder hvorav om lag 50 000 er tilhørende i Danmark. Det betyr at mer enn 1,7 millioner mennesker bruker tjenester fra oss. Altibox er Norges største leverandør av fiberbredbånd og har rundt 550.000 tv- strømme- og underholdningskunder.

Mange av de lokale Altibox-leverandørene er kraftselskaper. Deres lokalkunnskap og lokale tilstedeværelse har vært helt avgjørende for oss. De har flere tiårs erfaring med å bygge bunnsolid infrastruktur, og vet hvordan de skal ta vare på kundene – år etter år. Altibox er bransjevinner i Norsk Kundebarometer innenfor både TV- og bredbåndsleverandører.

Gjennom forretningsområdet Altibox Carrier leveres internasjonale kommunikasjonstjenester til datasentervirksomheter og operatørmarkedet. Altibox Carrier har etablert en helhetlig europeisk nettverksstruktur som knytter Norge sammen med de sentrale datatrafikknytepunktene på kontinentet. Virksomheten innebærer investeringer i undersjøiske fiberkabler til utlandet; mellom Larvik og Hirtshals og mellom Stavanger og Newcastle.