Evidia

Aleris Røntgen endrer navn til Evidia

Del
Aleris Røntgen fikk 29. april ny eier, og er nå en del av et rendyrket radiologisk konsern eid av EQT Infrastructure. Vi har nå endret navn til Evidia, men forblir den samme erfarne leverandøren som før navneendringen. Våre pasienter, henvisere og samarbeidspartnere vil møte det samme kompetente personalet.

Evidia Norge, Evidia Sverige, Evidia Baltics og sammenslåingen av de to tyske selskapene Meine Radiologie og Blikk, som nå er Evidia Germany, skal styrke samarbeidet ytterligere på radiologiske tjenester på tvers av landegrensene. Med EQT Infrastructure har vi en erfaren og solid eier i ryggen, og sammen har vi ambisjoner om å levere enda mer spesialiserte tjenester og ha fokus på ytterligere teknologisk utvikling til det beste for våre pasienter. Samtidig vil vi bidra til å gjøre tjenester innen radiologi mer tilgjengelige og effektive og slik bidra til bedre helse for hver enkelt og for samfunnet

- Utveksling av kunnskap, erfaringer og utviklingsløsninger med våre kolleger rundt om i Europa er noe jeg virkelig ser frem til i tiden som kommer, sier Arvid Austgulen, administrerende direktør i Evidia Norge.

Vi vil fortsette det gode og nære samarbeidet med henvisende leger og spesialister, samarbeidspartnere og oppdragsgivere, og tilrettelegge for gode pasientreiser. Våre avtaler med regionale helseforetak forblir uendret, og vi fortsetter å levere radiologiske undersøkelser av høy kvalitet i alle Norges fylker. Samtidig har vi også et privat tilbud. Våre medarbeidere er til enhver tid fokusert på å levere på vårt kundeløfte; Radiologi av høy kvalitet – alltid levert med personlig omsorg og effektiv service.

Om Evidia

Evidia er en av Norges ledende aktører innen privat bildediagnostikk, og utfører omtrent 600 000 undersøkelser i året. Våre 14 moderne røntgeninstitutter er fordelt over hele Norge. Våre kompetente medarbeidere følger den medisinske utviklingen tett og bestreber til enhver tid å levere vårt kundeløfte - radiologi av høy kvalitet – alltid levert med personlig omsorg og effektiv service.

Våre radiologer og radiografer innehar en sammensatt kompetanse, og følger den medisinske utviklingen tett. Samtidig sørger vi for at vi til enhver tid har de teknologiske løsningene og systemene som skal til for å levere kvalitet innen bildediagnostikk. Med mange spesialister på laget er vi lite sårbare for uforutsette hendelser, og flytter ressurser mellom avdelinger ved behov. Dette sikrer pasientene en god og effektiv opplevelse og våre samarbeidspartnere en enklere administrasjon.

Gode kvalitetssystemer og rutiner er innarbeidet i alle avdelinger og samtlige er ISO-sertifisert. Med pasientene i fokus, har vi høy respekt for deres tid og jobber kontinuerlig for å unngå forsinkelser. Vi har effektive systemer for timebestilling og et godt bemannet kundesenter med kunnskapsrike medarbeidere. Dette resulterer i minimal ventetid for våre samarbeidspartnere og pasienter

Mer informasjon om Evidia kan du nå finne på www.evidia.no 

Pressekontakt i Evidia:

Markeds- og kommunikasjonssjef
Kathrine Engbakk
Kathrine.engbakk@evidia.no
Tel. 995 89 948

Bilder

Om Evidia

Evidia
Evidia
Stenersgaten 1 A
0050 Oslo

http://www.evidia.no

Evidia er en av Norges ledende aktører innen privat bildediagnostikk. Våre 14 moderne røntgeninstitutter er fordelt over hele Norge. Våre kompetente medarbeidere følger den medisinske utviklingen tett og bestreber til enhver tid å levere vårt kundeløfte - radiologi av høy kvalitet – alltid levert med personlig omsorg og effektiv service.

Følg pressemeldinger fra Evidia

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Evidia på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.