Aker BioMarine

Aker BioMarine-selskap fikk bærekraftutmerkelse av MSC

Del
Lang Pharma Nutrition, Aker BioMarines dattersselskap, mottok tirsdag Marine Stewardship Council US Ocean Champion Award.
Seth French, CEO Lang, og Matts Johansen, adm.dir Aker BioMarine
Seth French, CEO Lang, og Matts Johansen, adm.dir Aker BioMarine

-Hos Aker BioMarine er bærekraft kjernen i alt vi gjør. Det er viktig at vi fortsetter å jobbe metodisk og bærekraftig over tid for å sikre at vi bruker havressursene på en ansvarlig måte. Som selskap hever vi industristandarden, vi går opp en ny og mer bærekraftig vei og omfavner teknologi. Tildelingen av MSC 2021 US Ocean Champion er validering av det hele, sier Matts Johansen, administrerende direktør i Aker BioMarine.

Johansen var tirsdag på plass på Rhode Island for å ta imot prisen Marine Stewardship Council (MSC) US Ocean Champion Award på vegne av Aker BioMarine og datterselskapet Lang Pharma Nutrition.

MSC er en internasjonal ideell organisasjon som ble etablert for å ta tak i problemet med uansvarlig fiske. De anerkjenner og belønner innsats for å beskytte havene og sjømatforsyninger for fremtiden.

Årlig tildeling

Som en del av MSC sitt arbeid gir de ut en pris hvert år med mål om å nettopp rette oppmerksomheten mot fiskerier og selskaper som er engasjert i MSC-programmet, og som er i front innen bærekraft utover MSC Chain of Custody-standarden. Standarden sikrer at produkter fra MSC-sertifiserte bærekraftige fiskerier er sporbare og holdes adskilt fra ikke-sertifiserte produkter.

Lang er en egen merke- og merkevareprodusent innen helseprodukter som selges gjennom store amerikanske forhandlere, som for eksempel Walmart, Target og CVS Pharmacy.

Sertifisert kosttilskudd

Lang har i mange år tilbudt sertifiserte bærekraftige kosttilskudd til sine kunder i private label-sektoren, og er blant tre selskap som får 2021 MSC US Ocean Champions. 

- Langs lederskap når det gjelder å skaffe sertifisert bærekraftig krill- og fiskeolje, og å gjøre det enkelt for detaljhandelspartnere og kunder å ta et smart valg for både helsen og havets helse er inspirerende. Vi er stolte over å tildele Lang Pharma Nutrition, Inc. MSC US Ocean Champion Award, som er en anerkjennelse for deres harde arbeid og engasjement, sier Eric Critchlow, MSCUS-programdirektør

Tidligere har blant annet Sam's Club og Whole Foods Market mottatt prisen. Prisvinnere velges ut basert på deres demonstrerte lederskap og evnen til å få til en positiv endring i bransjen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Seth French, CEO Lang, og Matts Johansen, adm.dir Aker BioMarine
Seth French, CEO Lang, og Matts Johansen, adm.dir Aker BioMarine
Last ned bilde
Marine Stewardship Council (MSC) US Ocean Champion Award
Marine Stewardship Council (MSC) US Ocean Champion Award
Last ned bilde

Om Aker BioMarine

Aker BioMarine
Aker BioMarine
Oksenøyveien 10
1366 Lysaker

+47 24 13 00 00http://www.akerbiomarine.com

Om Aker BioMarine

Aker BioMarine er et bioteknologi- og krillfangstselskap, som jobber med å forbedre helsen til både mennesker og planeten. Selskapet er notert på Oslo Børs og utvikler krillbaserte ingredienser til bruk i legemidler, kosttilskudd (Superba®, NKO® og K · REAL®), akvakultur (QRILL® Aqua) og dyrefôr (QRILL® Pet), inkludert INVI ™, et høykonsentrert proteinisolat, og LYSOVETA ™, et kosttilskudd som transporterer EPA og DHA fra krill til ulike steder i kroppen. Aker BioMarines transparente verdikjede strekker seg fra bærekraftig innhøsting av krill i Antarktiske farvann, via selskapets knutepunkt for logistikk i Montevideo, til produksjonsanlegget i Houston, og videre til kunder over hele verden. Selskapets sterke fokus på bærekraft inspirerte lanseringen av sirkulærselskapet AION som skal hjelpe selskaper med å resirkulere og gjenbruke avfall.

Les mer på: www.akerbiomarine.com

Følg pressemeldinger fra Aker BioMarine

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Aker BioMarine på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Aker BioMarine

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom