Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line setter ny standard for spa og velvære til havs!

Del
Norwegian Cruise Line (NCL) tar spa og velvære til helt nye høyder når de lanserer skipene Norwegian Prima og Viva i den nye Prima Class kategorien. I tillegg til verdens første kullsauna til havs, blir det is-rom for avkjøling og terapeutisk flytebasseng med saltvann for å nevne noen av nyhetene om bord.
Norwegian Cruise Line tar spa og velvære til nye høyder med blant annet 22 lounge stoler oppvarmet av varme steiner, en innendørs foss over to etasjer og infrarød badstue. Her fra Mandara Spa sin lounge.
Norwegian Cruise Line tar spa og velvære til nye høyder med blant annet 22 lounge stoler oppvarmet av varme steiner, en innendørs foss over to etasjer og infrarød badstue. Her fra Mandara Spa sin lounge.

Cruise betyr avslapping og velvære for mange. NCL har derfor lagt ekstra stor vekt på dette i utviklingen av de nye spa- og trenings fasilitetene om bord, og lanserer nå både helt nye og banebrytende opplevelser og konsepter til havs. Som for eksempel 22 lounge stoler oppvarmet av varme steiner, en innendørs foss over to etasjer og infrarød badstue. Bak det hele står den anerkjente og prisbelønte arkitektgruppen Rockwell Group , som har designet Mandara Spa og treningsområde om bord. Et område som foruten spa og velvære - byr på 270 graders havutsikt.

– Lanseringen av vår nye skipskategori Prima Class handler om å ta gjestenes opplevelser til helt nye høyder for hva som er den ultimate ferien til havs. Det gjelder alt fra mat og drikke til underholdning, aktiviteter og nå også spa og trening, sier Harry Sommer, President og Chief Executive Officer i Norwegian Cruise Line. - Våre siste velværeopplevelser er designet for å skjerpe gjestenes sanser. Ved å kombinere design og arkitektur i verdensklasse med unike opplevelser kan vi nå tilby spa-behandlinger som virkelig vil få våre gjester til å slappe helt av. Og få et pusterom fra verden der ute.

Orientalsk velvære til havs 

I tillegg til at skipene får verdens første go-cartbane på tre etasjer og verdens raskeste fritt- fallende sklie til havs, blir den nye kullsaunaen det siste tilskuddet til listen over unike opplevelser. Opplevelser som kun finnes på NCL sine cruiseskip i Prima kategorien. Kullsaunaen har sin opprinnelse i japansk og koreansk velvære,og bruker et strålesystem som varmer opp kullet til mellom 30 og 50 °C. Denne formen for sauna bidrar til å øke sirkulasjon og stoffskifte - samtidig som den den renser kroppen. 

Spa opplevelser i verdensklasse

Kullsaunaen er bare en av åtte termiske spa-tilbud som kan oppleves om bord på nye og oppgraderte Mandara Spa. Gjestene kan velge å skjemme seg bort med en lang rekke nye spa-opplevelser som opplevelsesdusjer, ´floatation salt pool´ (flytebasseng) og infrarød sauna. NCL introduserer også senger fra Gharieni Group som er spesialdesignet for massasje og dyp avslapning. 

Gjestenes favoritter består

Om bord på Norwegian Prima og Viva vil man også finne gjestenes favoritt behandlinger og treningsfasiliteter. Som for eksempel Vitality-bassenget, damp badstue og finsk sauna. Alle i en oppgradert versjon. Med sine 20 behandlingsrom vil Mandara Spa kunne tilby et bredt utvalg av behandlinger fra massasje og akupunktur til manikyr og ansiktsbehandlinger. Og på ´Pulse Fitness Center´ kan man teste makspulsen med det aller siste innen treningsutstyr. I tillegg står selvfølgelig Yoga- og spinningtimer på programmet.

Spa deg ned i egen suite

På Norwegian Prima og Viva har du også muligheten til å bo i en av de 28 eksklusive spa-suitene som alle gir en direkte og eksklusiv tilgang til Mandara Spa.

Klikk here for å se bilder og videoer av Norwegian Prima og Viva. For mer informasjon om NCLs prisbelønte flåte på 17 skip og ruter over hele verden se www.ncl.comeller https://www.ncl.com/fr/en/newsroom/norwegian-prima-introduces-new-spa-and-fitness-offerings--including-industrys-first-charcoal-sauna-at-sea/

-----------

 

Eks. på termiske spa-opplevelser om bord;

  • Isrommet: Etter en tur i badstuen eller dampbadet kan man kjøle seg ned her. Den kalde luften øker blodsirkulasjonen og styrker immunforsvaret.
  • Opplevelses-dusjene: En rekke vannstråler og lyseffekter bidrar til å senke kropps-temperaturen og stimulere blodsirkulasjonen.
  • Floatation Salt Pool - Flytebasseng: Ved å flyte i varmt vann oppnår gjesten en følelse av vektløshet. Denne type basseng er egnet for å lindre muskelspenninger og stress.
  • Infrarød sauna: I motsetning til tradisjonelle badstuer, varmes kroppen opp direkte av infrarøde lamper – og ved lavere temperaturer. Badstuen fremmer bedre søvn, lindring av ømme muskler og forbedrer blodsirkulasjonen.

 

Eks. på andre spa-tilbud om bord; 

  • Ocean Spa Wave Massage: En unik behandling hvor man slapper av på en pute fylt med vann. Puten dekkes med sjø gress og tang, som bidrar til at stress og spenninger slipper taket. Behandlingen inkluderer også en dypt rensende algemaske samt hode- og fotmassasje med aromatiske oljer.
  • Musclease Aroma Spa Ocean Wrap: Denne innpakningen inneholder en blanding av olje fra furu og rosmarin. Noe som bidra til å lindre bl.a. leddgikt og tretthet.
  • Cellutox Aroma Spa Ocean Wrap: Denne behandlingen inneholder en rensende blanding av einer- og sitronolje - som skal virke dehydrerende. 
  • Zero Gravity Wellness Massage: En 75 minutter lang massasje på et avansert massasjebord som gir en følelse av vektløshet - samtidig som alle muskelgrupper masseres effektivt.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Norwegian Cruise Line tar spa og velvære til nye høyder med blant annet 22 lounge stoler oppvarmet av varme steiner, en innendørs foss over to etasjer og infrarød badstue. Her fra Mandara Spa sin lounge.
Norwegian Cruise Line tar spa og velvære til nye høyder med blant annet 22 lounge stoler oppvarmet av varme steiner, en innendørs foss over to etasjer og infrarød badstue. Her fra Mandara Spa sin lounge.
Last ned bilde
Norwegian Cruise Line tar velvære og spa til nye høyder med verdens første kullsauna, is-rom for avkjøling og terapeutisk flytebasseng med saltvann. 
Norwegian Cruise Line tar velvære og spa til nye høyder med verdens første kullsauna, is-rom for avkjøling og terapeutisk flytebasseng med saltvann. 
Last ned bilde
Norwegian Cruise Line (NCL) tar spa og velvære til helt nye høyder når de lanserer sin nye Prima Class kategori med skipene Norwegian Prima og Viva.
Norwegian Cruise Line (NCL) tar spa og velvære til helt nye høyder når de lanserer sin nye Prima Class kategori med skipene Norwegian Prima og Viva.
Last ned bilde

Dokumenter

Om Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Linehttp://www.ncl.com

Norwegian Cruise Line (NCL) har vært trendsettende i cruiseverdenen i mer enn 50 år. Rederiet var blant annet banebrytende i bransjen med sitt konsept «Freestyle cruising» - som betyr at gjestene om bord spiser når de selv ønsker, ser show når de vil og kler seg som man ønsker. 

I dag består Norwegian Cruise Line av 18 toppmoderne skip som anløper mer enn 300 av verdens mest attraktive destinasjoner. Inkludert Great Stirrup Cay, selskapets egen øy i Bahamas og selskapets eget reisemål Harvest Caye i Belize.  

I 2022 lanserte NCL sitt første skip - Norwegina Prima - i den helt nye skipskategorien Prima Class. Med lanseringen av Prima hever NCL nok en gang standarden for opplevelser til havs med blant annet italienske design, evighetsbasseng, aktivitetene om bord og store uteområder. 

Norwegian Cruise Line har gjestene i fokus, og holder et konstant høyt nivå med sitt brede tilbud av prisvinnende underholdning og servering om bord. I tillegg kommer et stort utvalg av lugarer og suiter - som for eksempel solo-lugarer, club balcony suiter, spa-suiter og de unike bomulighetene om bord med konseptet "The Havens by Norwegian"® - et skip-i-et-skip-konsept.  

Se gjerne NCL Newsroom for mer informasjon.

Følg pressemeldinger fra Norwegian Cruise Line

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norwegian Cruise Line på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norwegian Cruise Line

Feriebudsjettet er større og flere velger den sikre All-inclusive ferien: Nordmenn planlegger å bruke 81 milliarder kroner på reiser det neste året26.7.2023 08:49:00 CEST | Pressemelding

En fersk OnePoll-undersøkelse utført for Norwegian Cruise Line viser at nordmenn planlegger å bruke ca. 81 milliarder kroner på ferier det kommende året. Det er en liten økning sammenlignet med de om lag 80 milliarder kronene vi brukte i 2019. 26% planlegger å booke en all-inclusive ferie, noe hele 44% nordmenn mener er mer budsjettvennlig. Drømmedestinasjon nummer én er Italia, mens andre søreuropeiske reisemål som Spania og Hellas følger etter på nordmenns topp-10 liste.

Topp 10: Her vil vi helst ta vinterbadet!25.10.2022 09:00:00 CEST | Pressemelding

Sesongen for badeglade vinterbadere nærmer seg. Iskalde bad er en hot trend, og stadig flere bader året rundt her hjemme. Men spør man Ola og Kari hvor de aller helt vil ta vinterbadet, så kommer Karibia, Kanariøyene og Australia på topp og Norge på 10. plass, i følge en undersøkelse gjennomført av YouGov. Samme undersøkelse viser at god mat og drikke, godt vær og trygghet er det viktigste når vi skal velge reisemål, og at nordmenn aller helst vil til Australia, Karibia, Hellas eller Hawaii.

Katy Perry døper Norwegian Prima i champagne og musikk 30.8.2022 08:00:00 CEST | Pressemelding

Norwegian Cruise Lines (NCL) første «Prima Class» skip er nå offisielt innviet og døpt. Dåpen fant sted i Reykjavik hvor skipets verdensberømte gudmor og prisvinnende popstjerne Katy Perry holdt konsert og døpte skipet med 2500 gjester til stede. Et av skipets første cruise går til de norske fjordene, med anløp i Oslo allerede 14. september. Deretter følger stopp i Kristiansand og Bergen, før siste stopp blir vakre Geiranger og Ålesund den 17. september.

Cruiseeventyret som startet i Norge: Ny dokumentar om Norwegian Cruise Line17.8.2022 08:00:00 CEST | Pressemelding

Norwegian Cruise Line (NCL) lanserer en ny dokumentar på sin TV-kanal «Embark with NCL - Om bord med NCL". De tre episodene tar for seg rederiets fortid, nåtid og fremtid. Serien gir et unikt innblikk i selskapets norske historie, og vi blir kjent med grunnlegger, pionér og skipsreder Knut Kloster. Den visjonære og innovative nordmannen startet med cruise fra Miami til Karibia 19. desember 1966, og satte dermed standarden for en hel cruiseindustri.