Industri EnergiIndustri EnergiIndustri Energi

Hovedoppgjøret 2022: Forhandlinger i gang for glass og keramisk industri

Del
Forhandlingene mellom Industri Energi og Norsk Industri for glass og keramisk industri har startet på Norsk Industri sitt kontor i Oslo.

Overlevering av kravene fra forhandlingsleder Asle Reime til Norsk Industris forhandlingsleder Magnus Dybendal Foldvik var startpunktet for forhandlingene.

- Det er på tide å løfte lønnen for de ansatte i glass og keramisk industri opp på et anstendig nivå sier Asle Reime.

- Det har vært heftige vilkår for alle under pandemien, men det har vært god dialog mellom de tillitsvalgte og bedriftene for å holde hjulene i gang. Nå går det bedre for bedriftene og det bør de ansatte også dra nytte av meiner Asle Reime.

Forhandlingene for glass og keramisk industri omfatter 111 Industri Energi-medlemmer i bedriftene Hadeland Glassverk, Figgjo, Magnor Glassverk, Norsk Teknisk Porselen og Porsgrunds Porselænsfabrik.

Reime minner om at det i år er et hovedoppgjør der det forhandles om alle bestemmelsene i tariffavtalene, og at det er streikerett.

Nøkkelord

Kontakter

Jan Godfrey, kommunikasjonsavdeling Industri Energi
97546644, jg@industrienergi.no

Bilder

Lenker

Om Industri Energi

Industri Energi
Industri Energi
Torggata 15
0181 Oslo

22 03 22 00https://www.industrienergi.no

Industri Energi er Norges største og mest slagkraftige forbund for ansatte med tilknytting til olje-, gass- og landindustri. Bransjer som står for 80 prosent av den norske eksportverdien. Forbundet har over 56.000 medlemmer og er det fjerde største forbundet i LO.

Følg pressemeldinger fra Industri Energi

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Industri Energi på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Industri Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom