Thon Hotels

Oppstart av Thon Partner Hotel Kungsbron i Stockholm

Del
Thon Hotels markerer oppstart av nye Thon Partner Hotel Kungsbron 3 mai. Dette er første hotell ut i Thon Hotels ambisiøse satsning i Norden.

– Vi er glade før denne etableringen i Stockholm som det første Thon Partner Hotellet i Norden utenfor Norge. Stockholm er en viktig og strategisk destinasjon for Thon Hotels.

Vi satser på å etablere flere hoteller i Norden, og dette er det første partnerhotellet for oss i Sverige. Med dette utvider vi muligheten til å gi våre gjester gode opplevelser, og vi styrker vår posisjon med Stockholm som ny destinasjon, sier konserndirektør i Thon Hotels Morten Thorvaldsen.

Kungsbron Hotell ligger sentralt rett ved Stockholms sentralbanestasjon, kun 5 minutters gange fra Arlanda Express(flytoget), tog og T-bane. I dag har hotellet en betydelig andel forretningsreisende. I tillegg er hotellet et godt valg innenfor både ferie- og fritidsmarkedet. Hotellet vil inngå i lojalitetsprogrammet til Thon Hotels.

Kungsbron Hotell står for hotelldriften
Det er Kungsbron Hotell som ansvaret for å drive partnerhotellet, som nå heter Thon Partner Hotel Kungsbron.

- Hotellet er et fullverdi Thon Partner hotell og et effektivt hotell med en unik beliggenhet sentralt i Stockholm. Vi er stolt samarbeidspartner til Thon Hotels og vi skal leverer det Thon Hotels er kjent for nemlig god frokost og personlige service, sier eier av Kungsbron Hotell AB Nubar Hawsho.

Overnatting på Thon Partner Hotel Kungsbron kan du booke på thonhotels.no og i Thon Hotels mobilapp. Hotellet er en del av lojalitetsprogrammet i Thon Hotels, THON+.

Det nye partnerhotellet ligger på Västra Järnvägsgatan17 og åpnet som partnerhotell 27 april 2022.

Om Kungsbron Hotell

Kungsbron Hotell ligger i hjerte av Stockholm. Hotellet ligger kun fem minuter fra sentralbanestasjonen og flytoget Arlanda Express. Alle rom har IPTV med casting/streamingog gratis WiFi.

Kungsbron hotell har lydisolerte rom med lys innredning, designmøbler i eik fra GAD og kvalitetssenger fra Jensen.

Nøkkelord

Kontakter

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Thon Hotels
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 80 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. 

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Thon-hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Følg pressemeldinger fra Thon Hotels

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom