Skanska Norge

Lederskifte i Marthinsen & Duvholt

Del
Hans Kjetil Traen (36) tar over som leder for Marthinsen & Duvholt. Traen kommer fra stillingen som prosjektsjef i selskapet, og overtar jobben etter Frank Duvholt, som har ledet selskapet de siste fire årene.

- I Hans Kjetil får vi en tydelig og verdibasert leder som har lang operasjonell erfaring både fra prosjekter i Skanska, og Marthinsen og Duvholt, sier Steinar Myhre, som er styreleder i selskapet 

Det har vært viktig å sikre stabilitet i selskapet og en leder som kan videreføre det gode arbeidet og den prestasjonskulturen som er utviklet i Marthinsen og Duvholt. Dette er derfor et planlagt og gjennomtenkt lederbytte. 

Telemarkingen Hans Kjetil startet karrieren sin i Skanska etter en fullført bachelor ved Høyskolen i Telemark i 2009. Han startet i det som da var avdelingen Fjell og masse, og jobbet på prosjekt med rehabilitering av dammer. Etter det gikk veien videre til jernbaneprosjektet ved Larvik, der han fikk rollen som prosjektleder i 2013. Det var også her han for første gang jobbet sammen med MD som da var underentreprenør for Skanska. I 2018 startet Traen som prosjektsjef for Marthinsen & Duvholt.  

- Jeg er både stolt og glad for å få muligheten til å lede dette selskapet. Jeg skal jobbe for at vi bygger videre på den gode kulturen som er bygget opp gjennom de over 20 årene som Marthinsen og Duvholt har eksistert, sier Traen.

- Menneskene i selskapet, og verdiene vi står for, har lagt et godt grunnlag for at vi skal fortsette med å skape gode resultater, med god kvalitet og gjennom sikker produksjon. 

Hans Kjetil tar over etter Frank Duvholt, som har ledet MD i en årrekke. Frank vil fortsette i selskapetmen da i en stilling med ansvar for kundekontakt og markedsarbeid. Det formelle lederskiftet skjer fredag 1. april. 

- Jeg vil takke Frank for den formidable innsatsen han har lagt ned for selskapet helt siden det ble stiftet i 1999. Og jeg er glad for at vi fortsatt kan nyte godt av hans gode kunderelasjoner og markedsinnsikt, sier Steinar Myhre. 

For mer informasjon:

Hans Kjetil Traen, Leder for Marthinsen & Duvholt, tlf: +47 982 10 559

Marthinsen & Duvholt er etav Østlandets største entreprenørselskaper. De har hovedkontor i Sandefjord og et avdelingskontor på Fornebu. Selskapet er en komplett anleggsentreprenør spesialisert innen vei-, vann- og avløpsfag, samt større tomteutbygginger, jernbane og tunnelarbeider. Selskapet er et heleid datterselskap i Skanska Norge AS.  

Bilder

Om Skanska Norge

Skanska Norge
Skanska Norge
Lakkegata 53
0107 Oslo

40 00 64 00http://www.skanska.no

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er ett av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet.

Følg pressemeldinger fra Skanska Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Skanska Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye