Volkswagen Nyttekjøretøy

Nye Amarok blir større enn forgjengeren

Del
Volkswagen lover at når ny Amarok lanseres om få måneder, er det en pickup med bedre offroadegenskaper og mer plass enn forgjengeren.

I 2010 rullet Amarok for første gang ut på veiene, og siden den gang har Volkswagen produsert godt over 800.000 eksemplarer av bilen på verdensbasis.

I Norge har Amarok over flere år vært en svært populær bil, blant annet fordi det er en røff pickup som er en mester på å håndtere krevende og utfordrende norske kjøreforhold. I tillegg frakter den tung last på en sikker og forsvarlig måte.

Nå er neste generasjon Amarok snart klar til å erobre verden. Den vil bli lansert på sensommeren.

Men allerede nå deler direktør for Volkswagen nyttekjøretøy, Håkon Wirak, mer informasjon om bilen.

-          Utvendig vokser Amarok med 10 cm, til en lengde på 5,35 meter, og karosseriet blir bredere enn på dagens versjon, sier han og legger til:

-          Nye Amarok kommer med flere førerassistentsystemer, og vil gjøre kjøringen mye mer behagelig for kommende Amarok-kunder. Dessuten vil den helt nyutviklede bilen få bedre offroadegenskaper enn forgjengeren, blant annet takket være bedre bakkeklaring.

Pickupen passer godt inn i nyttekjøretøymarkedet, men er også et flott alternativ for de som har behov for en solid og sterk offroad som privatbil. Også neste generasjon Amarok kommer med V6 dieselmotor.

Volkswagen lover at bilen vil få et betydelig interiørløft. Komforten, betjeningskonseptet, nettilkoplingen og atmosfæren i det helt nye interiøret gjør at den hever standarden for pickuper i det globale «ett tonn B-segmentet» til et helt nytt nivå.

Den nye utgaven av premium pickupen er utviklet av team i Australia og Europa, og vil bli produsert i Silverton i Sør-Afrika.

Nye Amarok blir den andre storsatsingen fra Volkswagen nyttekjøretøy i år. Allerede før sommeren skal Volkswagen lansere flerbruksbilen ID. Buzz. Den kommer både som varebil og personbil.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Håkon Wirak, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy
Håkon Wirak, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy
Last ned bilde

Om Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy
Volkswagen Nyttekjøretøy
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.vw.no

Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy er Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, og ble Norges mest kjøpte varebilmerke for 16. året på rad i 2020. Kvalitet, sikkerhet, skreddersøm og høyt utstyrsnivå kjennetegner modellene. Den fullelektriske e-Crafter er Volkswagens modell for kunder som ønsker en utslippsfri varedistribusjon i byene.

Fra 2022 vil Volkswagen tilby den helt nye ID. BUZZ Cargo som skal bygges på den nye elektriske plattformen i Hannover.

Følg pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen Nyttekjøretøy på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom