Volkswagen Nyttekjøretøy

Amarok pickup får flere tekniske løsninger

Del
Når Volkswagen til sommeren presenterer den nye Amarok, er det en pickup som er bredere og lenger enn forgjengeren. Den får også flere nye tekniske løsninger, røper Volkswagen.

Amarok er en arbeidshest skreddersydd for norske forhold, og for alle som har behov for å frakte tung last,- gjerne under krevende kjøreforhold.

Volkswagen har tidligere varslet at de kommer med en helt ny og oppgradert Amarok i 2022. Nå slipper bilprodusenten mer informasjon om pickupen.

Den nye Amarok vil få et nytt design. Den blir for eksempel 10 cm lenger og 4 cm bredere enn forgjengeren. Den vil også få betydelige oppgraderinger innvendig også.

Direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy, Håkon Wirak, tror den nye Amarok vil sparke godt fra seg i Norge.

- Vi har solgt bra med Amarok i Norge, og det forventer vi å gjøre med en ny og oppgradert utgave også. Bilen er skreddersydd for de som har behov for å frakte tung last, men også for de som stiller krav til fantastiske kjøreegenskaper. Det er denne kombinasjonen som gjør Amarok til et perfekt kjøretøy for de som er avhengig av en større og robust arbeidsbil under krevende kjøreforhold. Dette er uten tvil en skikkelig arbeidshest!

Pickup i premiumsegmentet

Innvendig har den nye Amarok fått et tøft og mer tidsriktig design, som passer utmerket for denne type kjøretøy.

- Pickupen kommer med klare og rene overflater innvendig, også designmessig får den et løft. Her får man en høyere kvalitetsfølelse. Med dette hever Volkswagen DNA-et til Amarok til et nytt nivå. Derfor klassifiserer vi Amarok som en pickup i premiumsegmentet, forteller Wirak.

Den kommende utgaven av Amarok vil få flere omfattende tekniske løsninger. Blant annet får den langt flere førerassistentsystemer, og tilgangen på nettbaserte tjeneste.

I Norge vil den nye Amarok pickup bli solgt med en kraftfull og høyeffektiv V6 dieselmotor.

Volkswagen har produsert Amarok pickup siden 2010, og solgt over 815.000 biler. Den kommende generasjonen er utviklet av team fra Australia og Europa, og produksjonen finner sted i den sørafrikanske byen Silverton.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Håkon Wirak, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy
Håkon Wirak, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy
Last ned bilde

Om Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy
Volkswagen Nyttekjøretøy
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.vw.no

Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy er Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, og ble Norges mest kjøpte varebilmerke for 16. året på rad i 2020. Kvalitet, sikkerhet, skreddersøm og høyt utstyrsnivå kjennetegner modellene. Den fullelektriske e-Crafter er Volkswagens modell for kunder som ønsker en utslippsfri varedistribusjon i byene.

Fra 2022 vil Volkswagen tilby den helt nye ID. BUZZ Cargo som skal bygges på den nye elektriske plattformen i Hannover.

Følg pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen Nyttekjøretøy på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom