Norges Fotballforbund

Terje Svendsen tar ikke gjenvalg som fotballpresident

Del
Tidligere i høst ga Terje Svendsen beskjed til valgkomiteen om at han ikke stiller seg til disposisjon for gjenvalg som president i NFF for en ny toårsperiode.

Terje Svendsen ble valgt som president i 2016.

- Jeg har likt jobben utrolig godt. Det har ikke vært mangel på krevende saker, alt fra åpenhetsdebatt, reiseregninger til pandemi og VM i Qatar. Etter seks år er det på tide å slippe nye krefter til.

Svendsen ser tilbake på utviklingen i NFF.

- I min periode har forbundet rekruttert mange dyktige mennesker som bidrar til at vi har en stab som kan utvikle NFF videre. Vi har fått på plass en god mediaavtale fra 2023 som sikrer et økonomisk fundament for norsk fotball. Sportslig har landslagene både for kvinner og menn levert gode prestasjoner. Samtidig er det også flere utfordringer norsk fotball må jobbe med. Den økonomiske utviklingen går fort, skal vi henge med i sporten må vi få tak i de internasjonale pengestrømmene. Ambisjonene må være at klubblag på herre- og kvinnesiden kvalifiserer seg til gruppespill i Europa og landslagene må kvalifisere seg til mesterskap, sier han. 

Presidenten sitter igjen med gode minner han nå tar med seg videre.

- Jeg har satt utrolig stor pris på samarbeidet med hele fotballfamilien. Spesielt vil jeg nevne samarbeidet med klubbene og kretsene i den krevende tiden vi har lagt bak oss. De har virkelig stått på for å holde aktiviteten i gang de to siste årene. Dette viser styrken i norsk fotball og betydningen fotballen har for barn, unge, voksne og i lokalsamfunn, sier Svendsen.

Kontakter

Bilder

Om Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund
Norges Fotballforbund
Sognsveien 75 J
Oslo

21 02 93 00https://www.fotball.no

Følg pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Fotballforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom