Entra ASA

Sopra Steria velger Entra i Bergen

Del
(Bergen, 16. desember 2021) Sopra Steria satser i Bergen og flytter i januar 2023 inn i helt nye kontorlokaler i byen. Konsulentselskapet har signert en femårsavtale med Entra for leie av 1850 kvadratmeter kontorlokaler i Nygårdsgaten 91-93. Fra før har Sopra Steria leieavtaler med Entra i Oslo, Trondheim og Stavanger.
Nygaarden åpner dørene høsten 2022. Illustrasjon: Mir
Nygaarden åpner dørene høsten 2022. Illustrasjon: Mir

Kontorbygget Nygaarden er i ferd med å ta form, rett over gaten fra Media City Bergen. Entras nyeste eiendom på ca. 12.000 kvadratmeter i Bergen blir ferdigstilt i løpet av høsten 2022.

– Vi er svært fornøyde med å signere lokalene i Nygaarden. Sopra Steria vil vokse raskt i Bergen, og disse lokalene har en sentral beliggenhet som passer godt med vår ambisjon, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria, og fortsetter:

– Vi er opptatt av å være i miljøvennlige bygg som er i tråd med fremtidens krav. Nygaarden oppfyller disse kriteriene, samtidig som lokalene ligger rett ved et av Bergens travleste kollektivknutepunkt. Det gjør at våre medarbeidere og kunder kan reise miljøvennlig til oss. Lokalene er flotte med gode og effektive løsninger for en sømløs og enkel hverdag for våre ansatte. Vi ser frem til å ta vår videre satsing i Bergen fra Nygaarden.

Sopra Steria fornyet og utvidet sin leieavtale med Entra for Posthuset og Stenersgata i Oslo tidligere i år. Konsulentselskapet leier dessuten av Entra i Trondheim med kontorer i miljøbygget Powerhouse Brattørkaia, samt i Fjordpiren på Hinna Park i Stavanger. I Bergen har Sopra Steria signert en femårsavtale med Entra for leie av 1850 kvadratmeter i helt nye kontorlokaler. Innflytting er planlagt til januar 2023.

– Vi er veldig glade for at Sopra Steria nok en gang viser Entra tillit ved å signere en ny leieavtale med oss i Bergen. Sopra Steria er en stor og viktig kunde som verdsetter kvalitet og samtidig stiller krav til oss som utleier. Det er en utfordring vi setter pris på og som motiverer oss til å levere gode kundeopplevelser. Sopra Steria er flere ganger er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver, og at de velger Entra også i Bergen tolker vi som en stor tillitserklæring, sier Sonja Horn, administrerende direktør i Entra.

Området rundt Nygaarden, med Media City Bergen som et sentrum, er allerede etablert som en av de mest attraktive kontordestinasjonene i Bergen. Med Entras nybygg vil området forsterke posisjonen som byens nye forretningsområde.

– Nygaarden blir et topp moderne kontorbygg med attraktive arbeidsplasser som vi er trygge på vil dekke Sopra Sterias behov og forventninger på en utmerket måte. Bygget får stor fleksibilitet i utforming av etasjene og er godt tilrettelagt for leietagere som ønsker variasjon i arbeidsplassutforming og har ulike behov. Byggearbeidene i Nygårdsgaten 91 er godt i gang, og det skal bli en fornøyelse å ønske Sopra Steria velkommen til helt nybygde lokaler, sier Sturla Hjelmervik, leder for Entra i Bergen.

Nøkkelord

Kontakter

Entra ASA: Kristian Røise Dahl, kommunikasjonsrådgiver, tlf. 958 41 992, epost: krda@entra.no


Sopra Steria: Kristin Blix-Elton, Marketing and Communication Director, Scandinavia, tlf. 970 28 616, epost: kristin.blix-elton@soprasteria.com

Bilder

Nygaarden åpner dørene høsten 2022. Illustrasjon: Mir
Nygaarden åpner dørene høsten 2022. Illustrasjon: Mir
Last ned bilde
Hovedinngang Nygaarden. Illustrasjon: T&TB - Link
Hovedinngang Nygaarden. Illustrasjon: T&TB - Link
Last ned bilde
Nygaarden, alternativ inngang. Illustrasjon: T&TB - Link
Nygaarden, alternativ inngang. Illustrasjon: T&TB - Link
Last ned bilde

Om Entra ASA

Entra ASA
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo

21 60 51 00https://entra.no/

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter over 100 bygg, med et samlet areal på omlag 1,6 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom