Volkswagen Nyttekjøretøy

Ny Amarok pickup: Volkswagen letter på sløret

Del
Volkswagen forbereder seg på å lansere tredjegenerasjon Amarok neste år, og lover en allsidig allrounder pickup som vil passe like godt i røff norsk natur som på byggeplassen.

Volkswagen har begeistret kunder med Amarok siden 2010. Premium-pickupen har blitt bygget både i Hannover og argentinske Pacheco. Siden den tid er det blitt produsert over 800.000 eksemplarer av bilen.

Volkswagen har holdt kortene tett til brystet om den nye Amarok, men har nå publisert en designskisse av det de omtaler som en allrounder pickup.

Neste år kommer tredjegenerasjon Amarok. Bilene som skal produseres for det europeiske markedet skal bygges i Sør-Afrika, og kunder i Europa vil kunne bestille den nye Amarok mot slutten av 2022.

Den nye Amarok pickup fra Volkswagen overbeviser med en stram linjeføring og fremtoning.

- Tredjegenerasjon Amarok får også vesentlig flere førerassistentsystemer, og vil tilby kundene ustrakt «connectivity». Her lanseres nye innovasjoner i 2022 som til nå ikke har vært tilgjengelig i denne bilklassen. Den nye Amarok er som skreddersydd for kunder som kjører under krevende forhold, og som har behov for å frakte tung last. Da er dette et godt og sikkert valg, forteller direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Norge Håkon Wirak.

Derfor har Amarok for eksempel blitt brukt av den sørafrikanske dyrebeskyttelsen siden 2011. VWCV er partner med «Wildernes Foundation Africa» (WFA) i deres viktige arbeid med å beskytte den utrydningstruede arten neshorn.

Helt ny pickup med klart «Volkswagen-DNA»

Nye Amarok får ikke bare nytt utseende utvendig og innvendig, også ny teknologi er på plass.

– Den markante fronten, og fremfor alt det karakteristiske X-designet, skiller den nye Amarok tydelig fra forgjengeren, og viser pickupens ambisjon om å lede an i sitt segment, bekrefter Albert-Johann Kirzinger, designsjef for Volkswagen Nyttekjøretøy.

– Vi har gitt styrken og kraften til den nye Amarok et tydelig uttrykk, med klart «Volkswagen-DNA», både innvendig og utvendig, fortsetter han.

Link til nettsiden: Den nye Amarok:
https://www.volkswagen-nyttekjoretoy.no/no/bilmodeller/nye-amarok-pickup.html

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Håkon Wirak, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy
Håkon Wirak, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy
Last ned bilde

Om Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy
Volkswagen Nyttekjøretøy
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.vw.no

Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy er Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, og ble Norges mest kjøpte varebilmerke for 16. året på rad i 2020. Kvalitet, sikkerhet, skreddersøm og høyt utstyrsnivå kjennetegner modellene. Den fullelektriske e-Crafter er Volkswagens modell for kunder som ønsker en utslippsfri varedistribusjon i byene.

Fra 2022 vil Volkswagen tilby den helt nye ID. BUZZ Cargo som skal bygges på den nye elektriske plattformen i Hannover.

Følg pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen Nyttekjøretøy på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye