CUPRA

CUPRA Born i Norge

Del
Den første fullelektriske modellen fra CUPRA stilles nå ut på norsk jord, og de første kundene kan forvente å få Born utlevert før nyttår.

CUPRA Born ankom Norge denne uka, hvor den vises frem for media og publikum blant annet på Aker Brygge og Oslo Motorshow. CUPRAs norske nettbutikk åpnet for bestilling av Born tidligere i høst, og de første variantene som kan bestilles har 204 hestekrefter og inntil 424 kilometer rekkevidde, hurtigladekapasitet på 120 kW og en startpris i Norge på kroner 307.000.

– Vi er et nyetablert utfordrermerke, men har like fullt store forventninger til fullelektriske Born. Det har vært gøy å se den umiddelbare responsen fra markedet da vi åpnet nettbutikken. Med Møller- og Volkswagen-apparatet i ryggen tilbyr vi trygghet, samtidig som vi appellerer til kunder som ikke er redde for å skille seg ut på veien, sier Ole Kristian Ågotnes, direktør for CUPRA Norge i Harald A. Møller AS.

Nysgjerrige nordmenn kan se CUPRA Born med egne øyne på Oslo Motorshow fra 29. til 31. oktober, eller utstilt på Aker brygge i Oslo fra 22. til 28. oktober.

CUPRA Born er bygget på Volkswagen-konsernets MEB-plattform for elektriske biler, hvor hygienefaktorer som hurtiglading, innvendig plass, rekkevidde og varmepumpe er ivaretatt. I tillegg skal modellen begeistre kundene med 204 hestekrefter, sportsseter som standard og et dynamisk design som står ut i mengden.  

CUPRA Born leveres dessuten med sportsunderstell, progressiv styring og sportsratt som standard. Born er allerede i produksjon og de første norske kundene som bestiller den godt utstyrte lanseringsmodellen kan få utlevert bil i år.

– CUPRA-trucken er klar for å ganske snart starte hjemlevering av biler til norske kunder, som får Born på døra. Det er ett eksempel på hvordan vi utforsker nye måter å gjøre ting på, til beste for kundene våre. Å utfordre alle etablerte sannheter i bransjen er en takknemlig oppgave med en modell som Born i spissen, fordi vi ser at den får oss på radaren, sier Ågotnes.

CUPRA-satsingen springer ut av Harald A. Møllers SEAT-apparat, som har etablert suksess med digital tilstedeværelse, hjemlevering og en nettbutikk som gjør det enkelt og effektivt å kjøpe bil. Nå starter neste kapittel med CUPRA, som heller ikke har tradisjonelle forhandlere. CUPRA kan bestilles gjennom nettbutikken cupra.no. Kundeservice løses gjennom CUPRAs representanter på showroomet i Oslo, chat på hjemmesiden og et solid apparat for kundeservice gjennom Harald A. Møller. Service og reparasjoner løses gjennom CUPRAs samarbeid med Harald A. Møller sine 22 servicepunkter i de andre merkekjedene, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

CUPRA er kjent fra bilsporten og racing er en viktig del av merkets DNA. Racing-genet skal dyrkes ytterligere både i design og kjøreegenskaper, noe som kommer tydelig til uttrykk i merkets første helelektriske modell Born. Det samme gjelder plugin-hybriden Formentor, merkets første helt egenutviklede modell. Uttrykksfullt design med raske linjer og skarpe kanter kjennetegner CUPRA, som skal bidra til at en elektrifisert bilpark ikke behøver å være en kjedelig bilpark.

CUPRA har sitt hovedsete ved Barcelona, og har tegnet en stor sponsoravtale med Barcelona, én av verdens aller største fotballklubber. Det er en tydelig indikator på satsingen fremover og retningen de ønsker å gå. CUPRA står for entusiasme, design og dynamiske kjøreopplevelser. De siste årene har merket hatt en betydelig vekst og fremover skal den videre veksten være helelektrisk.

– Oppsettet vårt med online-salg, tett kundeoppfølging både fysisk og digitalt og hjemlevering gjør at vi kan tilby ekstremt konkurransedyktige priser, og vi forventer at CUPRA, og Born i særdeleshet, skal appellere til kunder som ikke er redd for å skille seg ut på veien, sier Ågotnes.

Flere bilder av CUPRA Born finner du her: https://www.seat-mediacenter.com/mediacenter_netstor/seat-media-center/global_site/img/PressKits/CUPRA-Born-Dynamic/CUPRA-Born-Dynamic_I.zip

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Ole Kristian Ågotnes, direktør for CUPRA i Norge.
Ole Kristian Ågotnes, direktør for CUPRA i Norge.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om CUPRA

CUPRA
CUPRACUPRA er kjent fra bilsporten og racing er en viktig del av merkets DNA. Racing-genet skal dyrkes ytterligere både i design og kjøreegenskaper, noe som kommer tydelig til uttrykk i merkets første helelektriske modell Born. Uttrykksfullt design med raske linjer og skarpe kanter kjennetegner CUPRA, som skal bidra til at en elektrifisert bilpark ikke behøver å være en kjedelig bilpark.

CUPRA-satsingen springer ut av Harald A. Møller AS, som har etablert suksess med digital tilstedeværelse, hjemlevering og en nettbutikk som gjør det enkelt og effektivt å kjøpe bil. CUPRA kan bestilles gjennom nettbutikken cupra.no.

Følg pressemeldinger fra CUPRA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra CUPRA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra CUPRA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye