Moelven

Mimir kjøper Moelven Modus AB

Del
Moelven Industrier AB har i dag solgt 100 prosent av aksjene i Moelven Modus AB til det svenske investeringsselskapet Mimir.

Det betyr at kontor- og systeminnredningsselskapet skifter eiere, og kommer til å fortsette virksomheten under merkevaren Eurowand. 

Mimir fokuserer på utvikling amiljøvennlige løsninger innen ulike bransjer, og er derfor glade for å kunne ønske Eurowand velkommen til Mimir-gruppen. Vi har lang erfaring med investeringer i byggmaterialsektoren, og skal jobbe tett med medarbeiderne i Eurowand for å forsterke selskapet og løsningene deresi markedet, sier operasjonell partner Jeff Bork i Mimir-gruppen. 

Moelven Modus AB leverer fleksible og klimasmarte systemvegger til kontormarkedet, og hadde en omsetning i 2020 på over270 millioner SEKSelskapet har 140 medarbeidere. 

Vi ønsker våre gode kollegaer i Moelven Modus AB alt godt med nye og ambisiøse eiereDet er selvsagt vemodig å se en del av Moelven-familien gå ut av konsernet, men vi har stor tro på at Mimirhar det som trengs for å videreutvikle og forsterke selskapet inn i framtiden, sier konsernsjef i Moelven Industrier ASA, Morten Kristiansen.  

OmMimir 

Mimirer et globalt investeringsselskap som fokuserer på å kjøpe divisjoner og forretningsområder fra multinasjonale selskaper.Mimirseierskap eroperasjonelt og har i dag virksomhet i 20 land med mer enn 1000 ansatte. 

Nøkkelord

Kontakter

Joakim Notö
Managing Partner, Group Chairman
Tel: +46 (0)739 86 36 37
joakim.noto@mimirinvest.com

Bilder

Om Moelven

Moelven
Moelven
Industrivegen 2
2390 Moelv

+47 623 47 000https://www.moelven.com/no

Moelven Industrier ASA er et skandinavisk industrikonsern som produserer og leverer bærekraftige produkter og løsninger til byggebransjen. Konsernet hadde en omsetning i 2023 på rundt NOK 12,9 milliarder, og har ca. 3300 medarbeidere. Moelvens 34 produksjonsselskaper er fordelt på 40 produksjonssteder i Norge og Sverige, og er organisert i tre divisjoner: Timber, Wood og Byggsystemer.

Følg pressemeldinger fra Moelven

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Moelven på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Moelven

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye